Appelsiinikirjolohi

Valio Oy



Raaka-aineet

1.5 kg
0 kg
MARINADI
0.006 kg
suolaa
0.002 kg
sitruunapippuria
0.5 kg
Valio appelsiinitäysmehutiivistettä
0.3 kg
0.2 kg
vettä
0.03 kg
tuoretta inkivääriä
0.03 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä. Tarjoile runsaskuituisen pastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta