Appelsiinikirjolohi
Annoksia
Annoskoko 220g
Saanto
2.2kg
Valmistuhävikki 5%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote1.5 kg
-
0.006 kgsuolaa
-
0.002 kgsitruunapippuria
-
0.5 kgValio appelsiinitäysmehutiivistettä
-
Sydänmerkki-tuote0.3 kg
-
0.2 kgvettä
-
0.03 kgtuoretta inkivääriä
-
0.03 kgvaaleaa balsamiviinietikkaa tai sitruunamehua
Marinadi
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä.
Tarjoile runsaskuituisen pastan kanssa.
Tarjoile runsaskuituisen pastan kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Suolaa
0.3 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen