Appelsiinikirjolohi
Annoksia
Annoskoko 220g
Saanto
2.2kg
Valmistuhävikki 5%
Raaka-aineet
-
1.5 kg
-
0 kgMARINADI
-
0.006 kgsuolaa
-
0.002 kgsitruunapippuria
-
0.5 kgValio appelsiinitäysmehutiivistettä
-
0.3 kg
-
0.2 kgvettä
-
0.03 kgtuoretta inkivääriä
-
0.03 kgvaaleaa balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä.
Tarjoile runsaskuituisen pastan kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Suolaa
0.3 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen