Aasialainen kalapata
Annoksia
Annoskoko 200g
Saanto
4.9 kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
0.04 kgtuoretta inkivääriä
-
0.2 kgFood Service sipulikuutioita
-
Sydänmerkki-tuote0.02 kg
-
2.5 kgFood Service wokkivihanneksia
-
0.8 kgValio appelsiinitäysmehua
-
Sydänmerkki-tuote0.15 kg
-
0.01 kgvähäsuolaista kalaliemijauhetta (suolaa max 0,3% valmiissa liemessä)
-
0.015 kgcurrya
-
Sydänmerkki-tuote1.25 kg
-
0.006 kgsuolaa
-
0.02 kgsitruunapippuria
-
0.015 kghienonnettua tilliä
-
0.01 kgtuoretta kynteliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Hienonna inkivääri. Anna sipulin ja inkiväärin pehmetä Oivariini juoksevassa kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 2 min. Lisää Kantonin kasvikset, täysmehu, ruoka 15%, kalaliemijauhe ja curry. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 20 min.
Mausta sulatetut kirjolohikuutiot suolalla, sitruunapippurilla ja yrteillä. Lisää kasvisten joukkoon ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.
Mausta sulatetut kirjolohikuutiot suolalla, sitruunapippurilla ja yrteillä. Lisää kasvisten joukkoon ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
0 g
Suolaa
0.2 g