Ainekset
-
500 gmustajuuria
-
450 gjauhoisia perunoita
-
1sipuli
-
1 rklöljyä
-
8-10 dlvettä
-
1 prk (250 ml)kermankaltaista kasvirasvavalmistetta
-
1 tlsuolaa
-
ripausvalkopippuria
- Yrttiöljy
-
2 rklöljyä
-
1 rklhienonnettua tuoretta kirveliä tai tilliä
Valmistusohje
Vinkki
Muita herkullisia alkuruokakeittoja: parsakeitto, palsternakkashotti ja sienicappuccino
Ravintosisältö
/ 100 gMustajuurikeitto
Helmenvaalea mustajuuri kätkeytyy nimensä mukaisesti mustan kuoren alle. Parsan tapaan käytettävä juures maistuu lisäkkeenä, mutta antaa juhlavan makunsa myös keittoon. Mustajuurikeitto on hienostunut aloitus juhlavammalle aterialle.
Helmenvaalea mustajuuri kätkeytyy nimensä mukaisesti mustan kuoren alle. Parsan tapaan käytettävä juures maistuu lisäkkeenä, mutta antaa juhlavan makunsa myös keittoon. Mustajuurikeitto on hienostunut aloitus juhlavammalle aterialle.
Ainekset
Ainekset
-
500 gmustajuuria
-
450 gjauhoisia perunoita
-
1sipuli
-
1 rklöljyä
-
8-10 dlvettä
-
1 prk (250 ml)kermankaltaista kasvirasvavalmistetta
-
1 tlsuolaa
-
ripausvalkopippuria
- Yrttiöljy
-
2 rklöljyä
-
1 rklhienonnettua tuoretta kirveliä tai tilliä
Valmistusohje
Vinkki
Muita herkullisia alkuruokakeittoja: parsakeitto, palsternakkashotti ja sienicappuccino
Valmistusohje
Vinkki
Muita herkullisia alkuruokakeittoja: parsakeitto, palsternakkashotti ja sienicappuccino