Ainekset
-
400 gpalsternakkaa
-
1 rklsiirappia
-
1 tlmaustettua öljyä (esim. voin maku)
-
½ tlsuolaa
-
4-5 dlvettä
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
- Maustepippuripähkinä
-
½ dlpähkinäsekoitusta (suolaamaton)
-
1 tlöljyä
-
¼ tljauhettua maustepippuria
-
⅕ tlsuolaa
Valmistusohje
Vinkki
Voit soseuttaa kasvikset nesteineen keiton myös tehosekoittimessa. Kuumenna lämpimäksi kattilassa.
Ravintosisältö
/ 100 gPaahdettu palsternakkashotti
Palsternakan makean pähkinäinen maku nousee esille, kun ne paahtaa kypsiksi uunissa keittämisen sijaan. Pehmeän aromaattinen klassikkomauste maustepippuri antaa päälle ripotelluille pähkinämurulle lempeän mausteisen twistin.
Palsternakan makean pähkinäinen maku nousee esille, kun ne paahtaa kypsiksi uunissa keittämisen sijaan. Pehmeän aromaattinen klassikkomauste maustepippuri antaa päälle ripotelluille pähkinämurulle lempeän mausteisen twistin.
Ainekset
Ainekset
-
400 gpalsternakkaa
-
1 rklsiirappia
-
1 tlmaustettua öljyä (esim. voin maku)
-
½ tlsuolaa
-
4-5 dlvettä
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
- Maustepippuripähkinä
-
½ dlpähkinäsekoitusta (suolaamaton)
-
1 tlöljyä
-
¼ tljauhettua maustepippuria
-
⅕ tlsuolaa
Valmistusohje
Vinkki
Voit soseuttaa kasvikset nesteineen keiton myös tehosekoittimessa. Kuumenna lämpimäksi kattilassa.
Valmistusohje
Vinkki
Voit soseuttaa kasvikset nesteineen keiton myös tehosekoittimessa. Kuumenna lämpimäksi kattilassa.