Ainekset
-
200 gtäysjyväpastaa
-
keittämiseenvettä
-
100 gvihreitä papuja (pakaste)
-
200 gerilaisia salaatinlehtiä
-
3tomaattia
-
1appelsiini
-
1avokado
-
150 g(kylmäsavustettua) juustoa (rasvaa max. 17%)
- Kastike
-
1 rklappelsiinin tai sitruunan mehua
-
3 rklöljyä
-
jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kiehauta myös pakastepavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä. Pilko kasvikset, hedelmät ja juusto.
2. Asettele vadille tai lautasille salaatinlehtiä ja levitä niiden päälle pastat, pavut, kasvikset, hedelmät ja juusto. Sekoita kastikeaineet ja kaada kastike heti salaatin joukkoon, etteivät avokadoviipaleet tummu.
Vinkki
- Valitse pastan muoto vapaasti; hyviä vaihtoehtoja pastasalaattiin ovat esimerkiksi penne tai fusilli.
- Löydät lisää salaattireseptejä täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Pastasalaatti
Tässä nopea ja ruokaisa salaattilounas: pastan kypsyessä pilkot ja sekoitat kaikki muut salaatin ainekset.
Tässä nopea ja ruokaisa salaattilounas: pastan kypsyessä pilkot ja sekoitat kaikki muut salaatin ainekset.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gtäysjyväpastaa
-
keittämiseenvettä
-
100 gvihreitä papuja (pakaste)
-
200 gerilaisia salaatinlehtiä
-
3tomaattia
-
1appelsiini
-
1avokado
-
150 g(kylmäsavustettua) juustoa (rasvaa max. 17%)
- Kastike
-
1 rklappelsiinin tai sitruunan mehua
-
3 rklöljyä
-
jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kiehauta myös pakastepavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä. Pilko kasvikset, hedelmät ja juusto.
2. Asettele vadille tai lautasille salaatinlehtiä ja levitä niiden päälle pastat, pavut, kasvikset, hedelmät ja juusto. Sekoita kastikeaineet ja kaada kastike heti salaatin joukkoon, etteivät avokadoviipaleet tummu.
Vinkki
- Valitse pastan muoto vapaasti; hyviä vaihtoehtoja pastasalaattiin ovat esimerkiksi penne tai fusilli.
- Löydät lisää salaattireseptejä täältä.
Valmistusohje
1.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kiehauta myös pakastepavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä. Pilko kasvikset, hedelmät ja juusto.
2.
Asettele vadille tai lautasille salaatinlehtiä ja levitä niiden päälle pastat, pavut, kasvikset, hedelmät ja juusto. Sekoita kastikeaineet ja kaada kastike heti salaatin joukkoon, etteivät avokadoviipaleet tummu.
Vinkki
- Valitse pastan muoto vapaasti; hyviä vaihtoehtoja pastasalaattiin ovat esimerkiksi penne tai fusilli.
- Löydät lisää salaattireseptejä täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g