Vihreä papusalaatti ja rapeaa maatiaispossua

Snellmanin Lihajalostus Oy



Ainekset

0.75 kg
750 g vihreitä papuja
0.4 kg
1 tuorekurkku
0.15 kg
2 sipulia
0.01 kg
2 valkosipulinkynttä
0.025 kg
Puoli ruukkua lehtipersiljaa
0.03 kg
2 rkl sitruunamehua
0.03 kg
2 rkl sinappia
0.14 kg
Pussi salaattia
Paistamiseen
0.002 kg
0.5 tl rypsiöljyä
Lisäksi
0.68 kg
Snellman Maatiaispossun valkosipuli-tomaatti fileepihvi 5 kpl 690 g
0.15 kg
4 dl pankojauhoja

Valmistusohje

  1. Leikkaa pavuista kova kanta pois. Keitä papuja vedessä noin 1–2 minuuttia. Pavut saavat jäädä rapeiksi. Huuhtele keitetyt pavut kylmällä vedellä. Kaada kulhoon ja sekoita joukkoon sinappi ja sitruunamehu, sekoita.
  2. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja hienonna valkosipuli. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä tilkassa öljyä muutama minuutti.
  3. Huuhtele salaatti ja revi paloiksi vadille. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Lisää joukkoon paistetut sipulit, kurkkuviipaleet ja pavut, sekoita. 
  4. Paneroi Snellmanin marinoidut maatiaispossun pihvit kevyesti pankojauhoilla. Paahda air-fryerissä noin 15 minuuttia 180–200 asteessa. Käännä pihvi kerran paiston aikana. Halutessasi voit paistaa pihvit myös pannulla. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile herkullisen papusalaatin kera. 
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
1.5 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Snellmanin Lihajalostus Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Snellmanin Lihajalostus Oy:lta