Vihreä papusalaatti ja rapeaa maatiaispossua
Ainekset
-
0.75 kg750 g vihreitä papuja
-
0.4 kg1 tuorekurkku
-
0.15 kg2 sipulia
-
0.01 kg2 valkosipulinkynttä
-
0.025 kgPuoli ruukkua lehtipersiljaa
-
0.03 kg2 rkl sitruunamehua
-
0.03 kg2 rkl sinappia
-
0.14 kgPussi salaattia
-
0.002 kg0.5 tl rypsiöljyä
-
0.68 kgSnellman Maatiaispossun valkosipuli-tomaatti fileepihvi 5 kpl 690 g
-
0.15 kg4 dl pankojauhoja
Paistamiseen
Lisäksi
Valmistusohje
- Leikkaa pavuista kova kanta pois. Keitä papuja vedessä noin 1–2 minuuttia. Pavut saavat jäädä rapeiksi. Huuhtele keitetyt pavut kylmällä vedellä. Kaada kulhoon ja sekoita joukkoon sinappi ja sitruunamehu, sekoita.
- Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja hienonna valkosipuli. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä tilkassa öljyä muutama minuutti.
- Huuhtele salaatti ja revi paloiksi vadille. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Lisää joukkoon paistetut sipulit, kurkkuviipaleet ja pavut, sekoita.
- Paneroi Snellmanin marinoidut maatiaispossun pihvit kevyesti pankojauhoilla. Paahda air-fryerissä noin 15 minuuttia 180–200 asteessa. Käännä pihvi kerran paiston aikana. Halutessasi voit paistaa pihvit myös pannulla. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile herkullisen papusalaatin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
1.5 g
Suolaa
0.4 g