One pot lihapata
Ainekset
-
0.5 kgSnellman Kunnon karjalanpaisti 500 g
-
0.2 kgPorkkana
-
0.4 kglanttu
-
0.1 kgpalsternakka
-
0.11 kgkeltasipuli
-
0.012 kgvalkosipulinkynttä
-
0.375 kgTomaattia
-
0.2 kgherkkusieniä
-
0.4 kgomenamehua
-
0.022 kgkasvisliemikutioita
-
0.006 kgsuolaa
-
0.03 kgtomaattipyrettä
-
0.001 kgmustapippuria
-
0.003 kglaakerinlehteä
-
0.5 kgvettä
-
0.5 kgkiinteää perunaa
-
0.03 kgvehnäjauhoja
-
0.028 kgöljyä
Paistamiseen
Valmistusohje
Kuori ja lohko porkkanat, lantut ja palsternakka. Kuori kaikki sipulit. Puolita valkosipulit ja lohko keltasipulit. Lohko tomaatit ja halkaise herkkusienet.
Pyörittele lihat vehnäjauhoissa ja ruskista ne rypsiöljyssä isossa padassa. Lisää pataan kaikki kasvikset perunoita lukuun ottamatta. Lisää pataan myös sienet, tomaatit, kasvisliemikuutiot, tomaattipyree, omenamehu, suola, pippuri ja laakerinlehdet. Lisää pataan vettä sen verran, että kaikki raaka-aineet peittyvät. Hauduta 45 minuuttia.
Lohko huuhdellut perunat ja lisää pataan. Hauduta toiset 30 minuuttia tai kunnes lihat ovat pehmenneet.
Pyörittele lihat vehnäjauhoissa ja ruskista ne rypsiöljyssä isossa padassa. Lisää pataan kaikki kasvikset perunoita lukuun ottamatta. Lisää pataan myös sienet, tomaatit, kasvisliemikuutiot, tomaattipyree, omenamehu, suola, pippuri ja laakerinlehdet. Lisää pataan vettä sen verran, että kaikki raaka-aineet peittyvät. Hauduta 45 minuuttia.
Lohko huuhdellut perunat ja lisää pataan. Hauduta toiset 30 minuuttia tai kunnes lihat ovat pehmenneet.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
1.5 g
Suolaa
0.5 g