One pot lihapata

Snellmanin Lihajalostus Oy



Ainekset

0.5 kg
Snellman Kunnon karjalanpaisti 500 g
0.2 kg
Porkkana
0.4 kg
lanttu
0.1 kg
palsternakka
0.11 kg
keltasipuli
0.012 kg
valkosipulinkynttä
0.375 kg
Tomaattia
0.2 kg
herkkusieniä
0.4 kg
omenamehua
0.022 kg
kasvisliemikutioita
0.006 kg
suolaa
0.03 kg
tomaattipyrettä
0.001 kg
mustapippuria
0.003 kg
laakerinlehteä
0.5 kg
vettä
0.5 kg
kiinteää perunaa
Paistamiseen
0.03 kg
vehnäjauhoja
0.028 kg
öljyä

Valmistusohje

Kuori ja lohko porkkanat, lantut ja palsternakka. Kuori kaikki sipulit. Puolita valkosipulit ja lohko keltasipulit. Lohko tomaatit ja halkaise herkkusienet.

Pyörittele lihat vehnäjauhoissa ja ruskista ne rypsiöljyssä isossa padassa. Lisää pataan kaikki kasvikset perunoita lukuun ottamatta. Lisää pataan myös sienet, tomaatit, kasvisliemikuutiot, tomaattipyree, omenamehu, suola, pippuri ja laakerinlehdet. Lisää pataan vettä sen verran, että kaikki raaka-aineet peittyvät. Hauduta 45 minuuttia.

Lohko huuhdellut perunat ja lisää pataan. Hauduta toiset 30 minuuttia tai kunnes lihat ovat pehmenneet.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
1.5 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Snellmanin Lihajalostus Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Snellmanin Lihajalostus Oy:lta