Pannulasagne
Ainekset
- 
                      0.4 kgKunnon naudan jauheliha 10 % 400 g
- 
                      0.014 kgOliiviöljy
- 
                      0.06 kgSipuli
- 
                      0.008 kgValkosipulin kynsi
- 
                      0.002 kgOregano
- 
                      0.001 kgTimjami
- 
                      0.003 kgSuola
- 
                      0.001 kgMustapippuri, rouhittu
- 
                      0.8 kgTomaattimurska
- 
                      0.2 kgVesi
- 
                      0.03 kgLihafondi
- 
                      0.14 kgLasagnelevy
- 
                      0.2 kgRicottajuusto (rasvaa 9 %)
- 
                      0.15 kgKirsikkatomaatti
- 
                      0.02 kgBasilika tuore
- 
                      0.001 kgMustapippuri, rouhittu
                        Viimeistelyyn
                      
                                      
                                        Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
- Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmeää. Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
- Kaada pannulle tomaattimurska, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
- Riko lasagnelevyt muutamaan osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15–20 minuuttia. Sekoita välillä kypsennyksen aikana. Tarkista pastan kypsyys.
- Lusikoi pinnalle ricottajuusto ja pyöräytä kevyesti lusikalla, jotta ricottajuusto sekoittuu hieman lasagneen.
- Puolita kirsikkatomaatit ja lisää pannulle. Viimeistele pannulasagne tuoreella basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    4.4 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.8 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.7 g
                  
                 
                                                           
   
                                                                                   
            
                   
            
                   
            
                  