Chili con carne punajuurilla
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote0.4 kg
-
0.5 kgPunajuurta
-
0.4 kgPaseerattua tomaattia
-
0.11 kgsipulia
-
0.012 kgvalkosipulinkynttä
-
0.004 kgpunainen chili
-
0.004 kgpaprikajauhetta
-
0.004 kgjuustokuminaa
-
0.001 kgmustapippuria
-
0.23 kgkidneypapuja (säilyke, á 380 g / 230 g)
-
0.03 kgrypsiöljyä
Paistamiseen
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Kuori punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit, valkosipulit sekä chili.
- Ruskista Snellman naudan palapaistikuutiot muutamassa erässä kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä ruskistetut lihapalat pataan.
- Kuullota sipulisilppua ja chiliä öljyssä paistinpannulla muutama minuutti, lisää pataan.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, punajuuriraaste ja mausteet. Kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 60–90 minuuttia tai kunnes liha on mureaa. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa huuhdellut kidneypavut ja jatka hetki kypsentämistä, jotta pavut kuumenevat.
- Tarjoile maistuva chili con carne täysjyväriisin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.2 g
Suolaa
0.6 g