Liha-linssipata

Snellmanin Lihajalostus Oy



Ainekset

Kastike
Sydänmerkki-tuote
0.25 kg
0.2 kg
Iso sipuli
Kastike
0.006 kg
1 rkl raastettua inkivääriä
Kastike
0.01 kg
Kanelitanko
Kastike
0.004 kg
1 tl korianterinsiemeniä
Kastike
0.008 kg
2 tl kurkumaa
Kastike
0.004 kg
1 - 2 kpl laakerinlehtiä
0.006 kg
Suolaa
Kastike
0.028 kg
Öljyä
Kastike
0.4 kg
Tölkki kourittuja tomaatteja
Kastike
0.2 kg
Ruusukaalia
Kastike
0.23 kg
Punaisia linssejä suolaliemessä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön noin 30 min ennen paistamista. Ruskista suikaleet kuumassa pannussa 2–3 minuuttia, laita sivuun odottamaan.

Käsittele ruusukaalit. Leikkaa ruusukaaleista kanta ja poista nuutuneet lehdet. Leikkaa puoliksi tai muutamaan osaan, laita sivuun odottamaan.

Murskaa korianterinsiemenet morttelissa. Lorauta noin 0,5 rkl öljyä kattilaan ja lisää murskatut korianterinsiemenet, laakerinlehdet ja kanelitanko. Kuullota mausteita miedolla lämmöllä 1–2 minuuttia. Varo polttamasta mausteita. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili, kuullota muutama minuutti. Lisää joukkoon ruskistettu liha, tomaattimurska ja ruusukaalit. Mausta suolalla.
Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.

Valuta ja huuhtele linssit huolellisesti ja lisää padan joukkoon, anna kiehahtaa. Tarjoile liha-linssipata täysjyväriisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.2 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Snellmanin Lihajalostus Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Snellmanin Lihajalostus Oy:lta