Välimerellinen uunilohi
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
3 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote2 kg
-
0.015 kgsuolaa
-
0.001 kgmustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote1 kg
-
0.07 kgvaaleaa suurustejauhetta
-
0.005 kgkuivattua oreganoa
-
0.5 kgkirsikkatomaatteja
-
0.05 kgValio FS valkosipulikuutiota
-
0.01 kgtuoretta basilikaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Asettele jäiset lohifileet 1/1 GN-vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita jogurtin joukkoon vaalea suurustejauhe ja oregano. Levitä jogurttiseos, puolitetut (tai kokonaiset) kirsikkatomaatit ja valkosipulikuutiot fileiden päälle.
- Paista 185 °C uunissa n. 30 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
0.2 g
Suolaa
0.5 g