Rucolapasta
Annoksia
Annoskoko 200g
Saanto
2 kg
Valmistuhävikki 5%
Ainekset
-
0.5 kgtuorepastaa tai nauhapastaa
-
0.09 kgValio rasvatonta maitojauhetta instant
-
1 kgvettä
-
0.065 kgvehnäjauhoja
-
Sydänmerkki-tuote0.4 kg
-
0.06 kgrucolaa
-
0.025 kghienonnettua persiljaa
-
0.002 kgmustapippuria myllystä
-
0.04 kgrucolaa
Viimeistelyyn
Viimeistelyyn
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Keitä pasta kypsäksi. Valuta.
- Sekoita kattilassa kylmään veteen maitojauhe ja vehnäjauhot. Kuumenna muutama minuutti. Sulata joukkoon juustoraaste voimakkaasti sekoittaen.
- Kun juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista, yhdistä keskenään keitetty pasta ja kastike. Lisää yrtit ja sekoita varovasti.
- Rouhi annoksen pinnalle mustapippuria ja koristele rucolalla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Kuitua
1.2 g
Suolaa
0.2 g