Punainen chorizopasta
Ainekset
-
0.2 kgSuippoparikaa
-
0.2 kgIso sipuli
-
0.03 kgKokonainen valkosipuli
-
0.3 kgTomaattia
-
0.003 kgPunainen chili
-
0.015 kgPunaviinietikkaa
-
0.0015 kgSuolaa
-
0.23 kgSnellman All Natural Chorizo -makkaraa
-
0.28 kgTäysjyväpastaa
-
2 kgVettä
-
0.006 kgSuolaa
Kastike
Lisäkepasta
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenkodat. Halkaise tomaatit. Kuori ja leikkaa sipuli muutamaan osaan. Asettele kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille leikkuupinta alaspäin. Leikkaa valkosipulista hattu ja lisää pellille. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kastikkeeseen hieman potkua. Paahda uunissa noin 20–30 min tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja saaneet hiukan väriä.
- Lisää pehmenneet kasvikset tehosekoittimeen. Purista joukkoon kypsät valkosipulinkynnet. Surauta sileäksi kastikkeeksi. Kaada kastike korkeareunaiseen paistinpannuun ja lisää joukkoon punaviinietikka ja suola. Anna kiehahtaa.
- Leikkaa chorizomakkarat viipaleiksi. Paista pannulla kullanruskeiksi ja lisää kastikkeen sekaan. Tarjoile täysjyväpastan ja halutessasi tuoreen persiljan kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Kuitua
2.3 g
Suolaa
0.6 g