Kasvislaatikko raejuustolla
Annoksia
Annoskoko 308g
Saanto
3.7kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
1.25 kgValio perunasuikaleita
-
0.8 kgValio vihannessuikaleita
-
0.8 kgValio kesäkurpitsasuikaleita
-
0.01 kgsuolaa
-
0.03 kgValio hienonnettua ruohosipulia
-
KASTIKE
-
1 kgValio kevytkermaa laktoositon
-
0.2 kgmunia
-
0.002 kgmuskottia
-
0.003 kgvalkopippuria
-
KUORRUTUS
-
0.06 kghapankorppuja
-
LISÄKSI
-
Sydänmerkki-tuote0.6 kg
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Mittaa peruna- ja kasvissuikaleet voideltuun GN 1/1 65 -astiaan. Sekoita joukkoon suola ja ruohosipuli. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada kasvisten joukkoon.
Murenna hapankorput pieniksi paloiksi. Levitä muroseos tasaisesti laatikon pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min.
Tarjoa raejuuston kanssa.
Murenna hapankorput pieniksi paloiksi. Levitä muroseos tasaisesti laatikon pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min.
Tarjoa raejuuston kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.4 g