Kaalipata

Valio Oy



Ainekset

2.5 kg
valkokaalia suikaleina
0.5 kg
Food Service sipulikuutiota
0.02 kg
Food Service valkosipulikuutiota
2 kg
vähäsuolaista lihalientä (esim. Knorr nro:8120629)
1.25 kg
Valio vihannessuikaleita
0.6 kg
broilernakkeja (esim. Popsi 300 g)
0.003 kg
mustapippurirouhetta (esim. Santa Maria)
0.002 kg
meiramia (esim. Santa Maria)
0.13 kg
siirappia
PINNALLE
0.02 kg
hienonnettua persiljaa
LISÄKSI
Sydänmerkki-tuote
0.1 kg
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Hauduta kaalia ja sipuleita lihaliemessä kiertoilmauunissa 180 asteessa välillä sekoittaen n. 40 min. Lisää vihannessuikaleet, broilerinakit paloiteltuna ja mausteet. Kypsennä kunnes vihannessuikaleet ovat pehmenneet.
Mausta siirapilla ja koristele pinta persiljalla. Tarjoile raejuuston kanssa.
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta