Ainekset
-
400 gseitiä (pakaste)
-
½ tlsuolaa
- Kuorrute
-
60 gruisleipää (2-3 palaa)
-
½sipuli
-
½ dltuoretta tilliä
-
2 rklöljyä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota kala uunivuokaan sulamaan ainakin pari tuntia ennen ruuan valmistusta. Mausta suolalla.
2. Kuutioi kuorrutuksen ruisleipä muutaman millin paloiksi. Hienonna sipuli. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi kalan päälle.
3. Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Sei ruiskuorrutuksella
Ongi seipaketti pakastealtaasta ja valmista siihen rapea ruiskuorrutus. Nam! Tuloksena on helposti lähestyttävä ruoka myös kalaa karsastavalle.
Ongi seipaketti pakastealtaasta ja valmista siihen rapea ruiskuorrutus. Nam! Tuloksena on helposti lähestyttävä ruoka myös kalaa karsastavalle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gseitiä (pakaste)
-
½ tlsuolaa
- Kuorrute
-
60 gruisleipää (2-3 palaa)
-
½sipuli
-
½ dltuoretta tilliä
-
2 rklöljyä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota kala uunivuokaan sulamaan ainakin pari tuntia ennen ruuan valmistusta. Mausta suolalla.
2. Kuutioi kuorrutuksen ruisleipä muutaman millin paloiksi. Hienonna sipuli. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi kalan päälle.
3. Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Ota kala uunivuokaan sulamaan ainakin pari tuntia ennen ruuan valmistusta. Mausta suolalla.
2.
Kuutioi kuorrutuksen ruisleipä muutaman millin paloiksi. Hienonna sipuli. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja lusikoi kalan päälle.
3.
Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g