Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
½punainen paprika
-
½ rklöljyä tai pullomargariinia
-
1vihreä omena
-
4aurinkokuivattua tomaattia
-
1 tlkanelia
-
30 gauringonkukan siemeniä
-
75 gtäysjyvä-couscousia
-
2 ½ dlvettä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli, valkosipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää siihen sipuli- ja paprikakuutiot. Anna niiden kuullottua hetki öljyssä.
2. Kuori omena ja kuutioi se pieniksi kuutioiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää omenakuutiot ja tomaattisuikaleet ja mausta seos kanelilla. Lisää auringonkukansiemenet ja kuumenna hetken ajan.
3. Kaada vesi ainesten päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Sammuta levy. Kaada kattilaan couscous-ryynit ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkki
- Voit lisätä couscousin sekaan myös proteiinin lähteen, kuten kanaa, palkokasveja tai soijatuotetta.
- Katso myös sitruscouscousin resepti.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
98 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Omena-kaneli couscous
Kasvisten ja omenan kanssa couscousista saa herkullisen pääruoan tai lisukkeen.
Kasvisten ja omenan kanssa couscousista saa herkullisen pääruoan tai lisukkeen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
½punainen paprika
-
½ rklöljyä tai pullomargariinia
-
1vihreä omena
-
4aurinkokuivattua tomaattia
-
1 tlkanelia
-
30 gauringonkukan siemeniä
-
75 gtäysjyvä-couscousia
-
2 ½ dlvettä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli, valkosipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää siihen sipuli- ja paprikakuutiot. Anna niiden kuullottua hetki öljyssä.
2. Kuori omena ja kuutioi se pieniksi kuutioiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää omenakuutiot ja tomaattisuikaleet ja mausta seos kanelilla. Lisää auringonkukansiemenet ja kuumenna hetken ajan.
3. Kaada vesi ainesten päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Sammuta levy. Kaada kattilaan couscous-ryynit ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkki
- Voit lisätä couscousin sekaan myös proteiinin lähteen, kuten kanaa, palkokasveja tai soijatuotetta.
- Katso myös sitruscouscousin resepti.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipuli, valkosipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää siihen sipuli- ja paprikakuutiot. Anna niiden kuullottua hetki öljyssä.
2.
Kuori omena ja kuutioi se pieniksi kuutioiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää omenakuutiot ja tomaattisuikaleet ja mausta seos kanelilla. Lisää auringonkukansiemenet ja kuumenna hetken ajan.
3.
Kaada vesi ainesten päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Sammuta levy. Kaada kattilaan couscous-ryynit ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkki
- Voit lisätä couscousin sekaan myös proteiinin lähteen, kuten kanaa, palkokasveja tai soijatuotetta.
- Katso myös sitruscouscousin resepti.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
98 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g