Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
3 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 rklöljyä
-
2 tljuustokuminaa
-
2 tlkurkumaa
-
1kanelitanko
-
¼ tlcayennepippuria
-
3 rkltomaattipyreetä
-
4 dlvettä
-
1 prkkikherneitä tai 2 dl vihreitä linssejä
-
300 gkesäkurpitsaa
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
300 glohta
-
2 tlhunajaa
-
1 tlsuolaa
-
½–1 tlrouhittua mustapippuria
- Tarjoiluun
-
tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää mausteet ja tomaattipyree ja pyörittele hetki kunnes makua alkaa irrota. Lisää vesi ja kikherneet tai linssit ja anna kiehua 10 minuuttia.
2. Kuutioi kesäkurpitsa, puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kala. Lisää kesäkurpitsa ja tomaatit kattilaan ja jatka kypsennystä 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Lisää kalapalat ja hauduta pari minuuttia palojen koosta riippuen. Mausta lopuksi hunajalla, suolalla ja pippurilla ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
89 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Marokkolainen kalapata
Nopea kalapata tarjoaa maukkaan ruokaratkaisun arjen kiireisiin.
Nopea kalapata tarjoaa maukkaan ruokaratkaisun arjen kiireisiin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
3 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 rklöljyä
-
2 tljuustokuminaa
-
2 tlkurkumaa
-
1kanelitanko
-
¼ tlcayennepippuria
-
3 rkltomaattipyreetä
-
4 dlvettä
-
1 prkkikherneitä tai 2 dl vihreitä linssejä
-
300 gkesäkurpitsaa
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
300 glohta
-
2 tlhunajaa
-
1 tlsuolaa
-
½–1 tlrouhittua mustapippuria
- Tarjoiluun
-
tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää mausteet ja tomaattipyree ja pyörittele hetki kunnes makua alkaa irrota. Lisää vesi ja kikherneet tai linssit ja anna kiehua 10 minuuttia.
2. Kuutioi kesäkurpitsa, puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kala. Lisää kesäkurpitsa ja tomaatit kattilaan ja jatka kypsennystä 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Lisää kalapalat ja hauduta pari minuuttia palojen koosta riippuen. Mausta lopuksi hunajalla, suolalla ja pippurilla ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit ja raasta inkivääri. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää mausteet ja tomaattipyree ja pyörittele hetki kunnes makua alkaa irrota. Lisää vesi ja kikherneet tai linssit ja anna kiehua 10 minuuttia.
2.
Kuutioi kesäkurpitsa, puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kala. Lisää kesäkurpitsa ja tomaatit kattilaan ja jatka kypsennystä 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.
3.
Lisää kalapalat ja hauduta pari minuuttia palojen koosta riippuen. Mausta lopuksi hunajalla, suolalla ja pippurilla ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
89 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g