Ainekset
-
700 gmunakoisoa
-
400 gperunaa
- Kastike
-
2punasipulia
-
2-3valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
1 pktkaurajauhista tai nyhtökauraa
-
2 tlk (á 400 g)kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
2 tloreganoa
-
2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlkanelia
- Pinnalle
-
3 dlmaustamatonta jogurttia
-
2kananmunaa
-
1 tlsokeria
-
1 rkltuoretta persiljaa
-
2 dl (70 g)juustoraastetta
Valmistusohje
Vinkki
Kaurajauhiksen tai nyhtökauran ohella moussakaan käy mifujauhis, härkis, linssit tai soijarouhe.
Ravintosisältö
/ 100 gKasvismoussaka
Itäisen Välimeren perinneruoka, moussaka, muistuttaa lasagnea. Pastalevyt on vain korvattu munakoisolla ja usein myös perunalla. Kasvisversiossa moussaka valmistuu jauhelihan sijaan kaurapohjaisesta tuotteesta, ja kuorrutus jogurtista perinteisen valkokastikkeen sijaan.
Itäisen Välimeren perinneruoka, moussaka, muistuttaa lasagnea. Pastalevyt on vain korvattu munakoisolla ja usein myös perunalla. Kasvisversiossa moussaka valmistuu jauhelihan sijaan kaurapohjaisesta tuotteesta, ja kuorrutus jogurtista perinteisen valkokastikkeen sijaan.
Ainekset
Ainekset
-
700 gmunakoisoa
-
400 gperunaa
- Kastike
-
2punasipulia
-
2-3valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
1 pktkaurajauhista tai nyhtökauraa
-
2 tlk (á 400 g)kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
2 tloreganoa
-
2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlkanelia
- Pinnalle
-
3 dlmaustamatonta jogurttia
-
2kananmunaa
-
1 tlsokeria
-
1 rkltuoretta persiljaa
-
2 dl (70 g)juustoraastetta
Valmistusohje
Vinkki
Kaurajauhiksen tai nyhtökauran ohella moussakaan käy mifujauhis, härkis, linssit tai soijarouhe.
Valmistusohje
Vinkki
Kaurajauhiksen tai nyhtökauran ohella moussakaan käy mifujauhis, härkis, linssit tai soijarouhe.