Ainekset
-
3 dlvettä
-
¾jasminriisiä
-
3 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 mietochili
-
2kevätsipulin vartta
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
400 gjauhelihaa, kalkkuna tai broileri
-
1 rklsoija- tai kalakastiketta
-
1limetin mehu
-
1 tlSambal oelek -chilikastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
2 rklpähkinätahnaa
-
1 dlvettä
- Lisäksi
-
1 ruukkuroomansalaattia tai lehtisalaattia
-
100 gituja
-
muutama oksatuoretta minttua, thaibasilikaa ja korianteria
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja keitä riisi kypsäksi. Kypsymistä odotellessasi kuori ja hienonna inkivääri ja chili sekä pilko sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä.
2. Lisää jauheliha ja paista ruskista kypsäksi. Lisää mausteet, limemehu, pähkinälevite ja vesi. Lisää lopuksi kypsä riisi ja sekoita tasaiseksi.
3. Levitä salaatinlehdet leikkuulaudalle. Laita lusikallinen tai pari täytettä sekä ituja ja yrttejä. Kääri rullalle.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Salaattikääröt vietnamilaisittain
Salaattikääröt ovat trendikästä sormiruokaa ja kätkevät sisäänsä tulisia maailman makuja.
Salaattikääröt ovat trendikästä sormiruokaa ja kätkevät sisäänsä tulisia maailman makuja.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
3 dlvettä
-
¾jasminriisiä
-
3 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 mietochili
-
2kevätsipulin vartta
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
400 gjauhelihaa, kalkkuna tai broileri
-
1 rklsoija- tai kalakastiketta
-
1limetin mehu
-
1 tlSambal oelek -chilikastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
2 rklpähkinätahnaa
-
1 dlvettä
- Lisäksi
-
1 ruukkuroomansalaattia tai lehtisalaattia
-
100 gituja
-
muutama oksatuoretta minttua, thaibasilikaa ja korianteria
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja keitä riisi kypsäksi. Kypsymistä odotellessasi kuori ja hienonna inkivääri ja chili sekä pilko sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä.
2. Lisää jauheliha ja paista ruskista kypsäksi. Lisää mausteet, limemehu, pähkinälevite ja vesi. Lisää lopuksi kypsä riisi ja sekoita tasaiseksi.
3. Levitä salaatinlehdet leikkuulaudalle. Laita lusikallinen tai pari täytettä sekä ituja ja yrttejä. Kääri rullalle.
Valmistusohje
1.
Kiehauta vesi ja keitä riisi kypsäksi. Kypsymistä odotellessasi kuori ja hienonna inkivääri ja chili sekä pilko sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä.
2.
Lisää jauheliha ja paista ruskista kypsäksi. Lisää mausteet, limemehu, pähkinälevite ja vesi. Lisää lopuksi kypsä riisi ja sekoita tasaiseksi.
3.
Levitä salaatinlehdet leikkuulaudalle. Laita lusikallinen tai pari täytettä sekä ituja ja yrttejä. Kääri rullalle.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.4 g