
Ainekset
-
1lime
-
4kiiviä
-
1-2 rklsokeria tai hunajaa
-
6 dlmaito- tai kasvipohjaista jogurttia
Valmistusohje
1. Pese lime huolellisesti. Raasta hedelmän kuori ja puserra mehu. Kuori ja soseuta kiivit. Sekoita limenkuori ja mehu kiivisoseeseen. Maista ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria.
2. Annostele jäätelömuotteihin vuorotellen jogurttia ja hedelmäsosetta. Pakasta ainakin 4 tuntia.
Vinkki
- Kasvipohjaisella jogurtilla (esim. soijajogurtilla) herkusta saa vegaanisen.
- Lisää tarvittaessa teelusikallinen sokeria tai hunajaa makua tuomaan. Mausta halutessasi myös hienonnetulla mintulla.
- Kokeile myös punaherukkajäätelöä, hedelmäjääteöä, sorbettia tai raparperisohjoa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Kasvis (lakto-ovo)
Raikas kiivi-jogurttijäätelö
Jogurttijäätelön valmistus ei voisi olla tämän helpompaa: limenraikas herkku syntyy vain muutamalla raaka-aineella.
Jogurttijäätelön valmistus ei voisi olla tämän helpompaa: limenraikas herkku syntyy vain muutamalla raaka-aineella.
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1lime
-
4kiiviä
-
1-2 rklsokeria tai hunajaa
-
6 dlmaito- tai kasvipohjaista jogurttia
Valmistusohje
1. Pese lime huolellisesti. Raasta hedelmän kuori ja puserra mehu. Kuori ja soseuta kiivit. Sekoita limenkuori ja mehu kiivisoseeseen. Maista ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria.
2. Annostele jäätelömuotteihin vuorotellen jogurttia ja hedelmäsosetta. Pakasta ainakin 4 tuntia.
Vinkki
- Kasvipohjaisella jogurtilla (esim. soijajogurtilla) herkusta saa vegaanisen.
- Lisää tarvittaessa teelusikallinen sokeria tai hunajaa makua tuomaan. Mausta halutessasi myös hienonnetulla mintulla.
- Kokeile myös punaherukkajäätelöä, hedelmäjääteöä, sorbettia tai raparperisohjoa.
Valmistusohje
1.
Pese lime huolellisesti. Raasta hedelmän kuori ja puserra mehu. Kuori ja soseuta kiivit. Sekoita limenkuori ja mehu kiivisoseeseen. Maista ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria.
2.
Annostele jäätelömuotteihin vuorotellen jogurttia ja hedelmäsosetta. Pakasta ainakin 4 tuntia.
Vinkki
- Kasvipohjaisella jogurtilla (esim. soijajogurtilla) herkusta saa vegaanisen.
- Lisää tarvittaessa teelusikallinen sokeria tai hunajaa makua tuomaan. Mausta halutessasi myös hienonnetulla mintulla.
- Kokeile myös punaherukkajäätelöä, hedelmäjääteöä, sorbettia tai raparperisohjoa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g