Ainekset
-
11-12klementiiniä
-
1 ¼ dlglukoosisiirappia
Valmistusohje
Vinkki
Voit tehdä pallot valmiiksi jälkiruokakulhoihin ja siirtää kulhot pakastimeen tarjoiluun saakka. Hieman napakoista klementiineistä saat kuoren parhaiten raastettua.
Katso myös muita kylmien herkkujen ohjeita teemasivulta.
Ravintosisältö
/ 100 gKlementiinisorbetti
Raikas klementiinisorbetti syntyy vain kahdesta raaka-aineesta! Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista, jonka vuoksi klementiinisorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne.
Raikas klementiinisorbetti syntyy vain kahdesta raaka-aineesta! Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista, jonka vuoksi klementiinisorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne.
Ainekset
Ainekset
-
11-12klementiiniä
-
1 ¼ dlglukoosisiirappia
Valmistusohje
Vinkki
Voit tehdä pallot valmiiksi jälkiruokakulhoihin ja siirtää kulhot pakastimeen tarjoiluun saakka. Hieman napakoista klementiineistä saat kuoren parhaiten raastettua.
Katso myös muita kylmien herkkujen ohjeita teemasivulta.
Valmistusohje
Vinkki
Voit tehdä pallot valmiiksi jälkiruokakulhoihin ja siirtää kulhot pakastimeen tarjoiluun saakka. Hieman napakoista klementiineistä saat kuoren parhaiten raastettua.
Katso myös muita kylmien herkkujen ohjeita teemasivulta.