Ainekset
-
1 lvettä
-
6 dlraparperinpaloja
-
3 dl (150 g)mansikoita
-
1 dlsokeria
-
1 ½–2 dlmannasuurimoita
-
(½ mmsuolaa)
- Tarjoiluun
-
Kanelisokeria
-
Kaurajuoma
Valmistusohje
1. Laita vesi, raparperinpalat, mansikat ja sokeri kattilaan. Keitä n. 10 minuuttia, eli kunnes hedelmät pehmenevät.
2. Lisää mannasuurimot kattilaan koko ajan sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia ja mausta halutessasi suolaripauksella. Jäähdytä haaleaksi huoneenlämmössä.
3. Vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Vinkki
- Marjat ja hedelmät kannattaa soseuttaa sauvasekoittimella keittämisen yhteydessä, niin saat puurosta sileän.
- Viimeistele annos tuoreilla marjoilla, kaurajuomalla ja kanelisokerilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.1 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Raparperivispipuuro
Raparperista ja mansikoista saat pirteänmakuisen ja roosan värisen kesään sopivan vispipuuron.
Raparperista ja mansikoista saat pirteänmakuisen ja roosan värisen kesään sopivan vispipuuron.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 lvettä
-
6 dlraparperinpaloja
-
3 dl (150 g)mansikoita
-
1 dlsokeria
-
1 ½–2 dlmannasuurimoita
-
(½ mmsuolaa)
- Tarjoiluun
-
Kanelisokeria
-
Kaurajuoma
Valmistusohje
1. Laita vesi, raparperinpalat, mansikat ja sokeri kattilaan. Keitä n. 10 minuuttia, eli kunnes hedelmät pehmenevät.
2. Lisää mannasuurimot kattilaan koko ajan sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia ja mausta halutessasi suolaripauksella. Jäähdytä haaleaksi huoneenlämmössä.
3. Vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Vinkki
- Marjat ja hedelmät kannattaa soseuttaa sauvasekoittimella keittämisen yhteydessä, niin saat puurosta sileän.
- Viimeistele annos tuoreilla marjoilla, kaurajuomalla ja kanelisokerilla.
Valmistusohje
1.
Laita vesi, raparperinpalat, mansikat ja sokeri kattilaan. Keitä n. 10 minuuttia, eli kunnes hedelmät pehmenevät.
2.
Lisää mannasuurimot kattilaan koko ajan sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia ja mausta halutessasi suolaripauksella. Jäähdytä haaleaksi huoneenlämmössä.
3.
Vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Vinkki
- Marjat ja hedelmät kannattaa soseuttaa sauvasekoittimella keittämisen yhteydessä, niin saat puurosta sileän.
- Viimeistele annos tuoreilla marjoilla, kaurajuomalla ja kanelisokerilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.1 g