Ainekset
-
1paprika
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
150 gpinaattia (pakaste)
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ ruukkuatuoretta basilikaa
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Hienonna paprika ja sipulit. Kuullota silppua hetki öljyssä. Lisää pinaatti ja kuumenna pari minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Mausta pippurilla ja basilikasilpulla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniinruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
- Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut tai nahistuneet kasvikset, ennen niiden päätymistä ruokahävikiksi
- Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä
- Testaa quesadilloja myös paputäytteellä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
53 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Quesadillat pinaatti-paprikatäytteellä
Pinaatti-paprikamuhennos on quesadillojen lempeä täyte.
Pinaatti-paprikamuhennos on quesadillojen lempeä täyte.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1paprika
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
150 gpinaattia (pakaste)
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ ruukkuatuoretta basilikaa
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Hienonna paprika ja sipulit. Kuullota silppua hetki öljyssä. Lisää pinaatti ja kuumenna pari minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Mausta pippurilla ja basilikasilpulla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniinruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
- Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut tai nahistuneet kasvikset, ennen niiden päätymistä ruokahävikiksi
- Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä
- Testaa quesadilloja myös paputäytteellä
Valmistusohje
1.
Hienonna paprika ja sipulit. Kuullota silppua hetki öljyssä. Lisää pinaatti ja kuumenna pari minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Mausta pippurilla ja basilikasilpulla.
2.
Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3.
Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniinruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
- Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut tai nahistuneet kasvikset, ennen niiden päätymistä ruokahävikiksi
- Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä
- Testaa quesadilloja myös paputäytteellä
Muunnos
- Saat quesadilloista vegaanisia ja maidottomia korvaamalla juuston kasvipohjaisella vaihtoehdolla
- Saat quesadilloista gluteenittomat käyttämällä gluteenittomia tortillalättyjä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
53 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g