Ainekset
-
1 (2 ½ kg)spagettikurpitsa
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Pekoni-tomaattikastike
-
150 gpekonia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
½ tlsavupaprikajauhetta
-
1 prk (400 g)tomaattimurskaa
-
1 tlsokeria
-
1 tloreganoa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Päälle
-
30 gparmesanjuustoa
Valmistusohje
minuutti. Lisää sipulit ja savupaprika ja jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää tomaattimurska ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Mausta.
Vinkki
Voit kypsentää kurpitsan myös halkaistuna. Halkaise kurpitsa pitkittäin ja poista siemenet lusikalla kaapien. Laita kurpitsa leivinpaperilla päällystetylle pellille leikkauspinta alaspäin. Paista 30-35 minuuttia eli kunnes hedelmäliha tuntuu pehmeältä veitsen kärjellä koetettaessa.
Ravintosisältö
/ 100 gSpagettikurpitsa tomaatti-pekonikastikkeella
Nauhamainen spagettikurpitsa on erinomainen vaihtoehto viljapohjaiselle pastalle.
Nauhamainen spagettikurpitsa on erinomainen vaihtoehto viljapohjaiselle pastalle.
Ainekset
Ainekset
-
1 (2 ½ kg)spagettikurpitsa
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Pekoni-tomaattikastike
-
150 gpekonia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
½ tlsavupaprikajauhetta
-
1 prk (400 g)tomaattimurskaa
-
1 tlsokeria
-
1 tloreganoa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Päälle
-
30 gparmesanjuustoa
Valmistusohje
minuutti. Lisää sipulit ja savupaprika ja jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää tomaattimurska ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Mausta.
Vinkki
Voit kypsentää kurpitsan myös halkaistuna. Halkaise kurpitsa pitkittäin ja poista siemenet lusikalla kaapien. Laita kurpitsa leivinpaperilla päällystetylle pellille leikkauspinta alaspäin. Paista 30-35 minuuttia eli kunnes hedelmäliha tuntuu pehmeältä veitsen kärjellä koetettaessa.
Valmistusohje
minuutti. Lisää sipulit ja savupaprika ja jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää tomaattimurska ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Mausta.
Vinkki
Voit kypsentää kurpitsan myös halkaistuna. Halkaise kurpitsa pitkittäin ja poista siemenet lusikalla kaapien. Laita kurpitsa leivinpaperilla päällystetylle pellille leikkauspinta alaspäin. Paista 30-35 minuuttia eli kunnes hedelmäliha tuntuu pehmeältä veitsen kärjellä koetettaessa.