Ainekset
-
500 gperunaa
-
3porkkanaa
-
3sipulia
-
4valkosipulin kynttä
-
1vihreä paprika
-
1punainen paprika
-
400 gnaudan paistia
-
2 rklöljyä
-
2 rklpaprikajauhetta
-
1 tlsuolaa
-
3 rkltomaattipyrettä
-
400 gtomaattimurskaa
-
1 ½ lvettä
-
1lihaliemikuutio
-
1 rklfariinisokeria
-
1/2 tlrouhittua mustapippuria
-
(½chili)
-
1 dlhienonnettua persiljaa
- Tarjoiluun
-
6 rklkevyttä ranskankermaa (rasvaa 8-12 %)
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipulit. Suikaloi paprikat ja liha.
2. Ruskista paistisuikaleet kattilassa öljyssä.
3. Lisää sipulit, valkosipulimurska, paprikajauhe ja suola. Kuullota hetki.
4. Lisää tomaattimurska, -pyree, vesi ja lihaliemikuutio. Mausta fariinisokerilla ja pippurilla. Jos pidät tulisesta sopasta, pilko mukaan chiliä. Lisää myös kasvikset ja keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
5. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja nauti ranskankerman kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Gulassikeitto
Liha, paprika ja sipuli - siinä maukkaan gulassin pääraaka-aineet. Tämä perinteikäs pitkään haudutettu keitto on kotoisin Unkarista.
Liha, paprika ja sipuli - siinä maukkaan gulassin pääraaka-aineet. Tämä perinteikäs pitkään haudutettu keitto on kotoisin Unkarista.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gperunaa
-
3porkkanaa
-
3sipulia
-
4valkosipulin kynttä
-
1vihreä paprika
-
1punainen paprika
-
400 gnaudan paistia
-
2 rklöljyä
-
2 rklpaprikajauhetta
-
1 tlsuolaa
-
3 rkltomaattipyrettä
-
400 gtomaattimurskaa
-
1 ½ lvettä
-
1lihaliemikuutio
-
1 rklfariinisokeria
-
1/2 tlrouhittua mustapippuria
-
(½chili)
-
1 dlhienonnettua persiljaa
- Tarjoiluun
-
6 rklkevyttä ranskankermaa (rasvaa 8-12 %)
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipulit. Suikaloi paprikat ja liha.
2. Ruskista paistisuikaleet kattilassa öljyssä.
3. Lisää sipulit, valkosipulimurska, paprikajauhe ja suola. Kuullota hetki.
4. Lisää tomaattimurska, -pyree, vesi ja lihaliemikuutio. Mausta fariinisokerilla ja pippurilla. Jos pidät tulisesta sopasta, pilko mukaan chiliä. Lisää myös kasvikset ja keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
5. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja nauti ranskankerman kanssa.
Valmistusohje
1.
Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipulit. Suikaloi paprikat ja liha.
2.
Ruskista paistisuikaleet kattilassa öljyssä.
3.
Lisää sipulit, valkosipulimurska, paprikajauhe ja suola. Kuullota hetki.
4.
Lisää tomaattimurska, -pyree, vesi ja lihaliemikuutio. Mausta fariinisokerilla ja pippurilla. Jos pidät tulisesta sopasta, pilko mukaan chiliä. Lisää myös kasvikset ja keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
5.
Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja nauti ranskankerman kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g