Ainekset
-
2 (300 g)paprikaa
-
2punasipulia
-
1 (400 g)parsakaali
-
1 rklöljyä
-
½ tlchilijauhetta
-
½ tlsuolaa
-
1 pkt (250 g)fajitamaustettua papupalaa
-
1limetti
- Lisäksi
-
1 pkttäysjyvätortilloja
-
1 ruukkukorianteria
- Kastike
-
1 prk (200 g)kevyt kermaviiliä
-
1 dltacokastiketta
Valmistusohje
1. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa ne suikaleiksi. Kuori ja lohko sipulit. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti ja viipaloi varsi.
2. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle öljy. Mausta chilijauheella ja suolalla.
3. Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota pelti uunista ja lisää papupalat. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Purista päälle limetistä mehu.
4. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
5. Tarjoa tortillat fajitaskasvisten, kermaviilikastikkeen ja korianterin kanssa.
Vinkki
Voit käyttää papupalan sijaan myös maustamatonta tofua. Kuutioi tofu noin 1 cm paloiksi ja mausta pussillisella fajita- tai tacomaustetta (25-28 g). Laita tofu uuniin paahtumaan, kun kasvikset ovat kypsyneet 10 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Fajitas uunissa
Kasvistäytteiset peltifajitakset syntyvät vähällä vaivalla, täyteainekset uunipellillä kypsentäen.
Kasvistäytteiset peltifajitakset syntyvät vähällä vaivalla, täyteainekset uunipellillä kypsentäen.
Sydänmerkki / Kirsi-Marja Savola
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 (300 g)paprikaa
-
2punasipulia
-
1 (400 g)parsakaali
-
1 rklöljyä
-
½ tlchilijauhetta
-
½ tlsuolaa
-
1 pkt (250 g)fajitamaustettua papupalaa
-
1limetti
- Lisäksi
-
1 pkttäysjyvätortilloja
-
1 ruukkukorianteria
- Kastike
-
1 prk (200 g)kevyt kermaviiliä
-
1 dltacokastiketta
Valmistusohje
1. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa ne suikaleiksi. Kuori ja lohko sipulit. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti ja viipaloi varsi.
2. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle öljy. Mausta chilijauheella ja suolalla.
3. Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota pelti uunista ja lisää papupalat. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Purista päälle limetistä mehu.
4. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
5. Tarjoa tortillat fajitaskasvisten, kermaviilikastikkeen ja korianterin kanssa.
Vinkki
Voit käyttää papupalan sijaan myös maustamatonta tofua. Kuutioi tofu noin 1 cm paloiksi ja mausta pussillisella fajita- tai tacomaustetta (25-28 g). Laita tofu uuniin paahtumaan, kun kasvikset ovat kypsyneet 10 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Poista paprikoista siemenet ja leikkaa ne suikaleiksi. Kuori ja lohko sipulit. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti ja viipaloi varsi.
2.
Levitä kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle öljy. Mausta chilijauheella ja suolalla.
3.
Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota pelti uunista ja lisää papupalat. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Purista päälle limetistä mehu.
4.
Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
5.
Tarjoa tortillat fajitaskasvisten, kermaviilikastikkeen ja korianterin kanssa.
Vinkki
Voit käyttää papupalan sijaan myös maustamatonta tofua. Kuutioi tofu noin 1 cm paloiksi ja mausta pussillisella fajita- tai tacomaustetta (25-28 g). Laita tofu uuniin paahtumaan, kun kasvikset ovat kypsyneet 10 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g