Ainekset
-
5 dlmysliä
-
2 rklsokeria
-
2 tlvaniljasokeria
-
4 dlkaurajuomaa
-
2munaa
-
1päärynä
-
50 g (6-8 kpl)viinirypäleitä
-
½ tlkanelia
-
2 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
Valmistusohje
1. Levitä mysli n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Ripottele päälle sokerit. Sekoita kaurajuoma ja munat ja kaada seos myslin päälle.
2. Leikkaa päärynä viipaleiksi ja puolita rypäleet. Kaada hedelmät vuokaan. Viimeistele pinta kanelilla ja rasvanokareilla.
3. Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.
Vinkki
- Voit käyttää päärynän ohella omenoita, ananasta tai muita hedelmiä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Myslipuuro
Myslimakua vaihtamalla uunipuuro muuntautuu aina uudenlaiseksi herkuksi. Nauti arkisemmin maidon tai juhlavammin vaniljakastikkeen kanssa.
Myslimakua vaihtamalla uunipuuro muuntautuu aina uudenlaiseksi herkuksi. Nauti arkisemmin maidon tai juhlavammin vaniljakastikkeen kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlmysliä
-
2 rklsokeria
-
2 tlvaniljasokeria
-
4 dlkaurajuomaa
-
2munaa
-
1päärynä
-
50 g (6-8 kpl)viinirypäleitä
-
½ tlkanelia
-
2 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
Valmistusohje
1. Levitä mysli n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Ripottele päälle sokerit. Sekoita kaurajuoma ja munat ja kaada seos myslin päälle.
2. Leikkaa päärynä viipaleiksi ja puolita rypäleet. Kaada hedelmät vuokaan. Viimeistele pinta kanelilla ja rasvanokareilla.
3. Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.
Vinkki
- Voit käyttää päärynän ohella omenoita, ananasta tai muita hedelmiä.
Valmistusohje
1.
Levitä mysli n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Ripottele päälle sokerit. Sekoita kaurajuoma ja munat ja kaada seos myslin päälle.
2.
Leikkaa päärynä viipaleiksi ja puolita rypäleet. Kaada hedelmät vuokaan. Viimeistele pinta kanelilla ja rasvanokareilla.
3.
Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.
Vinkki
- Voit käyttää päärynän ohella omenoita, ananasta tai muita hedelmiä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g