Ainekset
- Pitaleivät
-
3 dlmaustamatonta jogurttia
-
25 ghiivaa
-
1kananmuna
-
1 rklsokeria
-
2 rklöljyä
-
1 tlsuolaa
-
6½ dlhiivaleipäjauhoja
- Linssimuhennos
-
½punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
1 dlpunaisia linssejä
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlvettä
-
1 tlbasilikaa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Paahdetut kasvikset
-
1paprika
-
½punasipuli
-
150 gmunakoisoa
-
150 gkesäkurpitsaa
-
1valkosipulinkynsi
-
(½chili)
-
100 gkirsikkatomaatteja
-
½ ruukkuatuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
-
½limetin mehu
- Lisäksi
-
150 ghummusta
Valmistusohje
Vinkki
Kasvispitoista saat ruokaisampia lisäämällä täytteeksi 200 g kotijuustoa tai halloumia. Hummuksen tilalta voit myös kokeilla kastikkeeksi raikasta tsatsikia.
Ravintosisältö
/ 100 gKasvispita
Kasvispitan täytteeseen sopivat mainiosti jääkaapin perälle jääneet ja hiukan nahistuneet kasvikset. Leivät saa leivottua ruokakaapin perustarvikkeilla.
Kasvispitan täytteeseen sopivat mainiosti jääkaapin perälle jääneet ja hiukan nahistuneet kasvikset. Leivät saa leivottua ruokakaapin perustarvikkeilla.
Ainekset
Ainekset
- Pitaleivät
-
3 dlmaustamatonta jogurttia
-
25 ghiivaa
-
1kananmuna
-
1 rklsokeria
-
2 rklöljyä
-
1 tlsuolaa
-
6½ dlhiivaleipäjauhoja
- Linssimuhennos
-
½punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
1 dlpunaisia linssejä
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlvettä
-
1 tlbasilikaa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Paahdetut kasvikset
-
1paprika
-
½punasipuli
-
150 gmunakoisoa
-
150 gkesäkurpitsaa
-
1valkosipulinkynsi
-
(½chili)
-
100 gkirsikkatomaatteja
-
½ ruukkuatuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
-
½limetin mehu
- Lisäksi
-
150 ghummusta
Valmistusohje
Vinkki
Kasvispitoista saat ruokaisampia lisäämällä täytteeksi 200 g kotijuustoa tai halloumia. Hummuksen tilalta voit myös kokeilla kastikkeeksi raikasta tsatsikia.
Valmistusohje
Vinkki
Kasvispitoista saat ruokaisampia lisäämällä täytteeksi 200 g kotijuustoa tai halloumia. Hummuksen tilalta voit myös kokeilla kastikkeeksi raikasta tsatsikia.