Ainekset
-
1sitruuna
-
2 -3valkosipulin kynttä
-
600 gvaaleaa kalaa fileenä (esim. kuha)
-
2 rklöljyä
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pese sitruuna hyvin, raasta kuori talteen ja purista mehu. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Mausta kalafileet sitruunaraasteella, suolalla ja pippurilla ja paista pannulla öljyssä. Lisää myös valkosipuli.
2. Käännä fileet, lisää päälle sitruunamehua ja vähennä lämpöä. Kypsennä muutama minuutti. Kala on kypsää, kun se on saanut hiukan väriä molemmin puolin ja muuttunut kokonaan läpikuultamattomaksi. Halutessasi lisää vielä sitruunamehua ennen tarjoamista.
Vinkki
- Valmista kalan kylkeen pinaattiperunasosetta tai palsternakkapyrettä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Sitruunakala
Sitruuna ja valkosipuli maustavat kuhafileen Välimeren tyyliin.
Sitruuna ja valkosipuli maustavat kuhafileen Välimeren tyyliin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sitruuna
-
2 -3valkosipulin kynttä
-
600 gvaaleaa kalaa fileenä (esim. kuha)
-
2 rklöljyä
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pese sitruuna hyvin, raasta kuori talteen ja purista mehu. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Mausta kalafileet sitruunaraasteella, suolalla ja pippurilla ja paista pannulla öljyssä. Lisää myös valkosipuli.
2. Käännä fileet, lisää päälle sitruunamehua ja vähennä lämpöä. Kypsennä muutama minuutti. Kala on kypsää, kun se on saanut hiukan väriä molemmin puolin ja muuttunut kokonaan läpikuultamattomaksi. Halutessasi lisää vielä sitruunamehua ennen tarjoamista.
Vinkki
- Valmista kalan kylkeen pinaattiperunasosetta tai palsternakkapyrettä
Valmistusohje
1.
Pese sitruuna hyvin, raasta kuori talteen ja purista mehu. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Mausta kalafileet sitruunaraasteella, suolalla ja pippurilla ja paista pannulla öljyssä. Lisää myös valkosipuli.
2.
Käännä fileet, lisää päälle sitruunamehua ja vähennä lämpöä. Kypsennä muutama minuutti. Kala on kypsää, kun se on saanut hiukan väriä molemmin puolin ja muuttunut kokonaan läpikuultamattomaksi. Halutessasi lisää vielä sitruunamehua ennen tarjoamista.
Vinkki
- Valmista kalan kylkeen pinaattiperunasosetta tai palsternakkapyrettä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.8 g