Ainekset
-
2 (200 g)omenaa
-
4 dlpuolukoita
-
1 dlvettä
-
1 dlhillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
- Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.
- Voit myös pakastaa hillokkeen.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Puolukka-omenahilloke
Kirpeä puolukka ja omena ovat hyvä makupari. Raikas hilloke maustaa niin aamupuuron kuin täytekakunkin.
Kirpeä puolukka ja omena ovat hyvä makupari. Raikas hilloke maustaa niin aamupuuron kuin täytekakunkin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 (200 g)omenaa
-
4 dlpuolukoita
-
1 dlvettä
-
1 dlhillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
- Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.
- Voit myös pakastaa hillokkeen.
Valmistusohje
1.
Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2.
Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
- Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.
- Voit myös pakastaa hillokkeen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g