![Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/recipes/omena_puolukka_hillokeElinaHimanen.jpg?w=1200&h=1200&q=65&auto=format&fit=crop&dm=1717150662&s=10dd804334799e12ee9f664452210f15)
Ainekset
-
2 (200 g)omenaa
-
4 dlpuolukoita
-
1 dlvettä
-
1 dlhillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
- Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.
- Voit myös pakastaa hillokkeen.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Puolukka-omenahilloke
Kirpeä puolukka ja omena ovat hyvä makupari. Raikas hilloke maustaa niin aamupuuron kuin täytekakunkin.
Kirpeä puolukka ja omena ovat hyvä makupari. Raikas hilloke maustaa niin aamupuuron kuin täytekakunkin.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 (200 g)omenaa
-
4 dlpuolukoita
-
1 dlvettä
-
1 dlhillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
- Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.
- Voit myös pakastaa hillokkeen.
Valmistusohje
1.
Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2.
Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
- Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.
- Voit myös pakastaa hillokkeen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g