Ainekset
-
2 tlgaram masalaa
-
1 tljuustokuminan siemeniä
-
1 tlkorianterin siemeniä
-
1 tlchiliä
-
1 tlkurkumaa
-
¼ tlsuolaa
-
3valkosipulin kynttä
-
2vihreää chiliä
-
2 rklöljyä
-
4 dlvettä
-
2 dlpunaisia linssejä
-
½limetin mehu
Valmistusohje
1. Murskaa kuivamausteet huhmareessa. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Kuullota mausteita öljyssä kattilassa ja lisää sitten valkosipulit ja chilit. Lisää vesi ja huuhdotut linssit.
3. Hauduta linssidahlia 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi limetin mehulla.
Vinkki
- Linssidahl maistuu myös liharuokien lisukkeena tai lettujen täytteenä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Linssidahl
Tarjoa mausteista linssimuhennosta, linssidahlia kasvisruokana riisin tai ohran kera.
Tarjoa mausteista linssimuhennosta, linssidahlia kasvisruokana riisin tai ohran kera.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 tlgaram masalaa
-
1 tljuustokuminan siemeniä
-
1 tlkorianterin siemeniä
-
1 tlchiliä
-
1 tlkurkumaa
-
¼ tlsuolaa
-
3valkosipulin kynttä
-
2vihreää chiliä
-
2 rklöljyä
-
4 dlvettä
-
2 dlpunaisia linssejä
-
½limetin mehu
Valmistusohje
1. Murskaa kuivamausteet huhmareessa. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Kuullota mausteita öljyssä kattilassa ja lisää sitten valkosipulit ja chilit. Lisää vesi ja huuhdotut linssit.
3. Hauduta linssidahlia 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi limetin mehulla.
Vinkki
- Linssidahl maistuu myös liharuokien lisukkeena tai lettujen täytteenä.
Valmistusohje
1.
Murskaa kuivamausteet huhmareessa. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2.
Kuullota mausteita öljyssä kattilassa ja lisää sitten valkosipulit ja chilit. Lisää vesi ja huuhdotut linssit.
3.
Hauduta linssidahlia 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi limetin mehulla.
Vinkki
- Linssidahl maistuu myös liharuokien lisukkeena tai lettujen täytteenä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.3 g