Ainekset
-
800 glanttua tai muita juureksia
-
½ dlpullomargariinia
-
½ dltummaa siirappia tai fariinisokeria
-
1–1 ½ dlvettä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
3-4 oksaatuoretta persiljaa, rakuunaa tai timjamia
Valmistusohje
Vinkki
Bataatti ja palsternakka kypsyvät nopeasti, lanttu, porkkana ja juuriselleri taas vaativat pidemmän kypsennysajan. Samalla tarvittavan veden määrä vaihtelee: pidemmässä kypsennyksessä vettä voi lorauttaa hiukan enemmän.
Ravintosisältö
/ 100 gKaramellisoidut juurekset
Makeaksi ja kullanruskeaksi karamellisoituneet kasvikset ovat maukas lisä viikonlopun ruokapöydässä tai vaikka joulunajan laatikoiden korvaajana.
Makeaksi ja kullanruskeaksi karamellisoituneet kasvikset ovat maukas lisä viikonlopun ruokapöydässä tai vaikka joulunajan laatikoiden korvaajana.
Ainekset
Ainekset
-
800 glanttua tai muita juureksia
-
½ dlpullomargariinia
-
½ dltummaa siirappia tai fariinisokeria
-
1–1 ½ dlvettä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
3-4 oksaatuoretta persiljaa, rakuunaa tai timjamia
Valmistusohje
Vinkki
Bataatti ja palsternakka kypsyvät nopeasti, lanttu, porkkana ja juuriselleri taas vaativat pidemmän kypsennysajan. Samalla tarvittavan veden määrä vaihtelee: pidemmässä kypsennyksessä vettä voi lorauttaa hiukan enemmän.
Valmistusohje
Vinkki
Bataatti ja palsternakka kypsyvät nopeasti, lanttu, porkkana ja juuriselleri taas vaativat pidemmän kypsennysajan. Samalla tarvittavan veden määrä vaihtelee: pidemmässä kypsennyksessä vettä voi lorauttaa hiukan enemmän.