Ainekset
-
500 glanttua
-
500 gpunajuurta
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
½ dlvettä
-
100 graejuustoa
-
1½ dlvehnäjauhoja
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tltimjamia
-
4kananmunaa
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä
Valmistusohje
1. Kuori lanttu ja punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit.
2. Laita kasvikset ja vesitilkka mikronkestävään astiaan ja kypsennä täydellä teholla noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Lisää raejuusto ja anna jäähtyä hiukan.
3. Lisää jauhot, mausteet ja sekoita. Lisää kananmunat ja sekoita massa tasaiseksi.
4. Muotoile massasta n. 20 pihviä ja paista öljytyllä pannulla kauniin ruskeiksi. Voit paistaa pihvit myös 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Vinkki
- Annoksesta tulee noin 20 pihviä.
- Punajuuripihveistä valmistat herkulliset hampurilaiset; kokoa joukkoon tuoretta salaattia, sipulia ja tomaattia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Punajuuripihvit
Hehkuvanpunaiset punajuuripihvit maistuvat sellaisenaan tai hampurilaisissa. Lisukkeeksi sopivat vaikka lohkoperunat.
Hehkuvanpunaiset punajuuripihvit maistuvat sellaisenaan tai hampurilaisissa. Lisukkeeksi sopivat vaikka lohkoperunat.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 glanttua
-
500 gpunajuurta
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
½ dlvettä
-
100 graejuustoa
-
1½ dlvehnäjauhoja
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tltimjamia
-
4kananmunaa
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä
Valmistusohje
1. Kuori lanttu ja punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit.
2. Laita kasvikset ja vesitilkka mikronkestävään astiaan ja kypsennä täydellä teholla noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Lisää raejuusto ja anna jäähtyä hiukan.
3. Lisää jauhot, mausteet ja sekoita. Lisää kananmunat ja sekoita massa tasaiseksi.
4. Muotoile massasta n. 20 pihviä ja paista öljytyllä pannulla kauniin ruskeiksi. Voit paistaa pihvit myös 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Vinkki
- Annoksesta tulee noin 20 pihviä.
- Punajuuripihveistä valmistat herkulliset hampurilaiset; kokoa joukkoon tuoretta salaattia, sipulia ja tomaattia.
Valmistusohje
1.
Kuori lanttu ja punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit.
2.
Laita kasvikset ja vesitilkka mikronkestävään astiaan ja kypsennä täydellä teholla noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. Lisää raejuusto ja anna jäähtyä hiukan.
3.
Lisää jauhot, mausteet ja sekoita. Lisää kananmunat ja sekoita massa tasaiseksi.
4.
Muotoile massasta n. 20 pihviä ja paista öljytyllä pannulla kauniin ruskeiksi. Voit paistaa pihvit myös 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Vinkki
- Annoksesta tulee noin 20 pihviä.
- Punajuuripihveistä valmistat herkulliset hampurilaiset; kokoa joukkoon tuoretta salaattia, sipulia ja tomaattia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g