Ainekset
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
2munaa
-
2 ½ dlvehnäjauhoja
-
1 dlkauraleseitä
-
2 rklsokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
¼ tlsuolaa
-
2 rklpullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.
Vinkki
- Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
- Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Pannukakku
Jälkiruokien klassikkoon, helppoon pannukakkuun saa helposti hyödynnettyä myös happaman maidon ja päiväysvanhat kananmunat.
Jälkiruokien klassikkoon, helppoon pannukakkuun saa helposti hyödynnettyä myös happaman maidon ja päiväysvanhat kananmunat.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
2munaa
-
2 ½ dlvehnäjauhoja
-
1 dlkauraleseitä
-
2 rklsokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
¼ tlsuolaa
-
2 rklpullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.
Vinkki
- Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
- Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.
Valmistusohje
1.
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.
Vinkki
- Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
- Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g