
Ainekset
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
2munaa
-
2 ½ dlvehnäjauhoja
-
1 dlkauraleseitä
-
2 rklsokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
¼ tlsuolaa
-
2 rklpullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.
Vinkki
- Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
- Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Pannukakku
Jälkiruokien klassikkoon, helppoon pannukakkuun saa helposti hyödynnettyä myös happaman maidon ja päiväysvanhat kananmunat.
Jälkiruokien klassikkoon, helppoon pannukakkuun saa helposti hyödynnettyä myös happaman maidon ja päiväysvanhat kananmunat.
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
2munaa
-
2 ½ dlvehnäjauhoja
-
1 dlkauraleseitä
-
2 rklsokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
¼ tlsuolaa
-
2 rklpullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.
Vinkki
- Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
- Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.
Valmistusohje
1.
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.
Vinkki
- Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
- Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g