Ainekset
-
900 gkarviaisia
-
2 dlvettä
-
1 pkt (330 g)hillo-marmeladisokeria
-
(1 tlvaniljasokeria)
Valmistusohje
1. Huuhdo karviaiset ja poista halutessasi kannat saksilla.
2. Laita marjat, vesi ja hillosokeri kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia eli kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella. Mausta valmis kuuma sose halutessasi vaniljasokerilla.
3. Kuori pinnalle muodostunutta vaahtoa reikäkauhalla ja purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti kuumennetuilla kansilla. Jos pakastat hillon, anna sen jäähtyä ja jaa rasioihin.
Vinkki
- Vaniljan makua saat myös keittämällä marjojen kanssa vaniljatankoa. Karviaishillon voi maustaa myös kanelilla, inkiväärillä, neilikalla tai kardemummalla.
- 900g karviaisia on tilavuudeltaan n. 1,5 l
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
29 g
josta sokereita
29 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Karviaishillo
Keitä raikasta karviaishilloa puuron silmäksi tai kakun täytteeksi.
Keitä raikasta karviaishilloa puuron silmäksi tai kakun täytteeksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
900 gkarviaisia
-
2 dlvettä
-
1 pkt (330 g)hillo-marmeladisokeria
-
(1 tlvaniljasokeria)
Valmistusohje
1. Huuhdo karviaiset ja poista halutessasi kannat saksilla.
2. Laita marjat, vesi ja hillosokeri kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia eli kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella. Mausta valmis kuuma sose halutessasi vaniljasokerilla.
3. Kuori pinnalle muodostunutta vaahtoa reikäkauhalla ja purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti kuumennetuilla kansilla. Jos pakastat hillon, anna sen jäähtyä ja jaa rasioihin.
Vinkki
- Vaniljan makua saat myös keittämällä marjojen kanssa vaniljatankoa. Karviaishillon voi maustaa myös kanelilla, inkiväärillä, neilikalla tai kardemummalla.
- 900g karviaisia on tilavuudeltaan n. 1,5 l
Valmistusohje
1.
Huuhdo karviaiset ja poista halutessasi kannat saksilla.
2.
Laita marjat, vesi ja hillosokeri kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia eli kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella. Mausta valmis kuuma sose halutessasi vaniljasokerilla.
3.
Kuori pinnalle muodostunutta vaahtoa reikäkauhalla ja purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti kuumennetuilla kansilla. Jos pakastat hillon, anna sen jäähtyä ja jaa rasioihin.
Vinkki
- Vaniljan makua saat myös keittämällä marjojen kanssa vaniljatankoa. Karviaishillon voi maustaa myös kanelilla, inkiväärillä, neilikalla tai kardemummalla.
- 900g karviaisia on tilavuudeltaan n. 1,5 l
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
29 g
josta sokereita
29 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g