 
                  Ainekset
- 
                    500 graparperia
- 
                    1 dlvettä
- 
                    1 dlfariinisokeria
- 
                    1 dlsokeria
Valmistusohje
                    1. Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
                  
                                                                                  
                    2. Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti tarjoiluastiaan tai lasiseen hillopurkkiin jäähtymään.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                115 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                0 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                27 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                26 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          Raparperikompotti
Makean kirpeä raparperikompotti valmistuu käden känteessä kesäisille lettukesteille tai jäätelön kyytipojaksi.
Makean kirpeä raparperikompotti valmistuu käden känteessä kesäisille lettukesteille tai jäätelön kyytipojaksi.
Kuva: Tiiu Kaitalo
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    500 graparperia
- 
                    1 dlvettä
- 
                    1 dlfariinisokeria
- 
                    1 dlsokeria
Valmistusohje
                    1. Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
                  
                                                                                  
                    2. Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti tarjoiluastiaan tai lasiseen hillopurkkiin jäähtymään.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
              
                2. 
                                                                    
        Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti tarjoiluastiaan tai lasiseen hillopurkkiin jäähtymään.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                115 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                0 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                27 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                26 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0 g
              
             
   
            
                  