Ainekset
-
1banaani
-
8 dlmaitoa tai kasvijuomaa
-
4munaa
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 dlkaurajauhoja (esim. Myllärin)
-
½ dlöljyä tai pullomargariinia
-
½ dlsokeria
-
2 tlvaniljasokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
½ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä tai pullomargariinia
- Tarjoiluun
-
1 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
250 gmaitorahkaa
-
½ tlkanelia
-
4 dlmarjoja
Valmistusohje
1. Soseuta banaani haarukalla. Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset ja anna turvota noin ½ tuntia. Tee sillä aikaa täyte.
2. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen rahka. Mausta kanelilla.
3. Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla tai paistinpannussa. Ohjeesta tulee 10-12 isoa lettua pannun koosta riippuen.
Vinkki
- Kaurajauhon sijaan voit käyttää 2 dl hiutaleita ja jauhaa ne blenderillä jauhoksi.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
- Tarjoa lisänä marjoja.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
143 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
19 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Banaaniletut
Banaania ja kauraa sisältävät muhkeat letut rahkavaniljakastikkeella aloittavat päivän herkullisesti.
Banaania ja kauraa sisältävät muhkeat letut rahkavaniljakastikkeella aloittavat päivän herkullisesti.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1banaani
-
8 dlmaitoa tai kasvijuomaa
-
4munaa
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 dlkaurajauhoja (esim. Myllärin)
-
½ dlöljyä tai pullomargariinia
-
½ dlsokeria
-
2 tlvaniljasokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
½ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä tai pullomargariinia
- Tarjoiluun
-
1 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
250 gmaitorahkaa
-
½ tlkanelia
-
4 dlmarjoja
Valmistusohje
1. Soseuta banaani haarukalla. Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset ja anna turvota noin ½ tuntia. Tee sillä aikaa täyte.
2. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen rahka. Mausta kanelilla.
3. Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla tai paistinpannussa. Ohjeesta tulee 10-12 isoa lettua pannun koosta riippuen.
Vinkki
- Kaurajauhon sijaan voit käyttää 2 dl hiutaleita ja jauhaa ne blenderillä jauhoksi.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
- Tarjoa lisänä marjoja.
Valmistusohje
1.
Soseuta banaani haarukalla. Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset ja anna turvota noin ½ tuntia. Tee sillä aikaa täyte.
2.
Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen rahka. Mausta kanelilla.
3.
Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla tai paistinpannussa. Ohjeesta tulee 10-12 isoa lettua pannun koosta riippuen.
Vinkki
- Kaurajauhon sijaan voit käyttää 2 dl hiutaleita ja jauhaa ne blenderillä jauhoksi.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
- Tarjoa lisänä marjoja.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
143 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
19 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g