 
                  Ainekset
- 
                    1banaani
- 
                    8 dlmaitoa tai kasvijuomaa
- 
                    4munaa
- 
                    3 dlvehnäjauhoja
- 
                    1 dlkaurajauhoja (esim. Myllärin)
- 
                    ½ dlöljyä tai pullomargariinia
- 
                    ½ dlsokeria
- 
                    2 tlvaniljasokeria
- 
                    1 tlleivinjauhetta
- 
                    ½ tlsuolaa
- Paistamiseen
- 
                    ½ dlöljyä tai pullomargariinia
- Tarjoiluun
- 
                    1 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 
                    250 gmaitorahkaa
- 
                    ½ tlkanelia
- 
                    4 dlmarjoja
Valmistusohje
                    1. Soseuta banaani haarukalla. Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset ja anna turvota noin ½ tuntia. Tee sillä aikaa täyte.
                  
                                                                                  
                    2. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen rahka. Mausta kanelilla.
                  
                                                                                  
                    3. Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla tai paistinpannussa. Ohjeesta tulee 10-12 isoa lettua pannun koosta riippuen.
                  
                                                            Vinkki
- Kaurajauhon sijaan voit käyttää 2 dl hiutaleita ja jauhaa ne blenderillä jauhoksi.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
- Tarjoa lisänä marjoja.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                143 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                4 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.6 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                19 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                7 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                6 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.4 g
              
            
                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                        
          
                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                        
          Banaaniletut
Banaania ja kauraa sisältävät muhkeat letut rahkavaniljakastikkeella aloittavat päivän herkullisesti.
Banaania ja kauraa sisältävät muhkeat letut rahkavaniljakastikkeella aloittavat päivän herkullisesti.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    1banaani
- 
                    8 dlmaitoa tai kasvijuomaa
- 
                    4munaa
- 
                    3 dlvehnäjauhoja
- 
                    1 dlkaurajauhoja (esim. Myllärin)
- 
                    ½ dlöljyä tai pullomargariinia
- 
                    ½ dlsokeria
- 
                    2 tlvaniljasokeria
- 
                    1 tlleivinjauhetta
- 
                    ½ tlsuolaa
- Paistamiseen
- 
                    ½ dlöljyä tai pullomargariinia
- Tarjoiluun
- 
                    1 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 
                    250 gmaitorahkaa
- 
                    ½ tlkanelia
- 
                    4 dlmarjoja
Valmistusohje
                    1. Soseuta banaani haarukalla. Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset ja anna turvota noin ½ tuntia. Tee sillä aikaa täyte.
                  
                                                                                  
                    2. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen rahka. Mausta kanelilla.
                  
                                                                                  
                    3. Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla tai paistinpannussa. Ohjeesta tulee 10-12 isoa lettua pannun koosta riippuen.
                  
                                                            Vinkki
- Kaurajauhon sijaan voit käyttää 2 dl hiutaleita ja jauhaa ne blenderillä jauhoksi.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
- Tarjoa lisänä marjoja.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Soseuta banaani haarukalla. Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset ja anna turvota noin ½ tuntia. Tee sillä aikaa täyte.
              
                2. 
                                                              Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen rahka. Mausta kanelilla.
              
                3. 
                                                          Paista taikinasta lettuja ohukaispannulla tai paistinpannussa. Ohjeesta tulee 10-12 isoa lettua pannun koosta riippuen.
              Vinkki
- Kaurajauhon sijaan voit käyttää 2 dl hiutaleita ja jauhaa ne blenderillä jauhoksi.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
- Tarjoa lisänä marjoja.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                143 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                4 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.6 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                19 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                7 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                6 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.4 g
              
             
   
            
                   
            
                  