Ainekset
-
2 dlkuohukermaa
-
1 dlsokeria
-
¼vaniljatankoa
-
1 dlpiimää
- Koristeeksi
-
100glakkoja
-
1 rklsitruslikööriä, esim. Limoncello
Valmistusohje
Vinkki
Alkoholin sijaan voit käyttää sokeroitua sitruunamehua sekä sitruunan kuorta.
Ravintosisältö
/ 100 gPiimävanukasta sitruslakalla
Piimä keventää kermaisen vanukkaan makua ja rasvaisuutta. Vanukas hyytyy kerman ja sokerin oikean suhteen, keittoajan sekä happaman piimän ansiosta, joten mittaa ainekset huolellisesti. Lopputulos on samettisen pehmeä ja lusikoitava herkku, johon lakka - tuo marjoista jaloin, tuo juhlavuutta.
Piimä keventää kermaisen vanukkaan makua ja rasvaisuutta. Vanukas hyytyy kerman ja sokerin oikean suhteen, keittoajan sekä happaman piimän ansiosta, joten mittaa ainekset huolellisesti. Lopputulos on samettisen pehmeä ja lusikoitava herkku, johon lakka - tuo marjoista jaloin, tuo juhlavuutta.
Ainekset
Ainekset
-
2 dlkuohukermaa
-
1 dlsokeria
-
¼vaniljatankoa
-
1 dlpiimää
- Koristeeksi
-
100glakkoja
-
1 rklsitruslikööriä, esim. Limoncello
Valmistusohje
Vinkki
Alkoholin sijaan voit käyttää sokeroitua sitruunamehua sekä sitruunan kuorta.
Valmistusohje
Vinkki
Alkoholin sijaan voit käyttää sokeroitua sitruunamehua sekä sitruunan kuorta.