Ainekset
-
8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
40 gkylmäsavuporoviipaleita
-
1punasipuli
-
½paprika
-
100 gmaustettua kevyttä tuorejuustoa
-
200 gkevyttä kermaviiliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
ruohosipulia
Valmistusohje
1. Hienonna poroleikkeleet, punasipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutioiden joukkoon tuorejuusto ja aluksi noin ¾ purkillista kermaviilistä. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta halutessasi mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle ruokalusikallinen täytettä. Koristele ruohosipulisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktail-suupaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Savuporon sijaan täytteeseen sopii myös naudanpaisti-, kylmäsavuhärkä- tai porsasviipaleet.
- Testaa savuporotahnaa myös voileipäkakun täytteenä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Munaton
Munaton
Cocktailpalat savuporotäytteellä
Porotäytteiset cocktail-suupalat sopivat niin kevään kuin loppuvuoden juhliin, edustaen suomalaista makumaailmaa.
Porotäytteiset cocktail-suupalat sopivat niin kevään kuin loppuvuoden juhliin, edustaen suomalaista makumaailmaa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
40 gkylmäsavuporoviipaleita
-
1punasipuli
-
½paprika
-
100 gmaustettua kevyttä tuorejuustoa
-
200 gkevyttä kermaviiliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
ruohosipulia
Valmistusohje
1. Hienonna poroleikkeleet, punasipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutioiden joukkoon tuorejuusto ja aluksi noin ¾ purkillista kermaviilistä. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta halutessasi mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle ruokalusikallinen täytettä. Koristele ruohosipulisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktail-suupaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Savuporon sijaan täytteeseen sopii myös naudanpaisti-, kylmäsavuhärkä- tai porsasviipaleet.
- Testaa savuporotahnaa myös voileipäkakun täytteenä.
Valmistusohje
1.
Hienonna poroleikkeleet, punasipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutioiden joukkoon tuorejuusto ja aluksi noin ¾ purkillista kermaviilistä. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta halutessasi mustapippurilla.
2.
Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3.
Nosta kullekin leipäpalalle ruokalusikallinen täytettä. Koristele ruohosipulisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktail-suupaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Savuporon sijaan täytteeseen sopii myös naudanpaisti-, kylmäsavuhärkä- tai porsasviipaleet.
- Testaa savuporotahnaa myös voileipäkakun täytteenä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g