Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
40 g
kylmäsavuporoviipaleita
1
punasipuli
½
paprika
100 g
maustettua kevyttä tuorejuustoa
200 g
kevyttä kermaviiliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
ruohosipulia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
Mu Munaton
Mu Munaton
Helppo

Cocktailpalat savuporotäytteellä

Porotäytteiset cocktail-suupalat sopivat niin kevään kuin loppuvuoden juhliin, edustaen suomalaista makumaailmaa.

Porotäytteiset cocktail-suupalat sopivat niin kevään kuin loppuvuoden juhliin, edustaen suomalaista makumaailmaa.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
40 g
kylmäsavuporoviipaleita
1
punasipuli
½
paprika
100 g
maustettua kevyttä tuorejuustoa
200 g
kevyttä kermaviiliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
ruohosipulia

Valmistusohje

1.
Hienonna poroleikkeleet, punasipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutioiden joukkoon tuorejuusto ja aluksi noin ¾ purkillista kermaviilistä. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta halutessasi mustapippurilla.
2.
Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3.
Nosta kullekin leipäpalalle ruokalusikallinen täytettä. Koristele ruohosipulisilpulla.

Vinkki

  • Kannattaa varata cocktail-suupaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
  • Savuporon sijaan täytteeseen sopii myös naudanpaisti-, kylmäsavuhärkä- tai porsasviipaleet.
  • Testaa savuporotahnaa myös voileipäkakun täytteenä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g