Ainekset
-
8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
1punasipuli
-
100 glämminsavulohta
-
200 gmaustamatonta kevyttä tuorejuustoa
-
2 tlsitruunamehua
-
200 gkevyttä kermaviiliä
-
½ dltuoretta tilliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Cocktailpalat savulohitäytteellä
Suussasulavat cocktailpalat sopivat pikkupurtavaksi ja tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan.
Suussasulavat cocktailpalat sopivat pikkupurtavaksi ja tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
1punasipuli
-
100 glämminsavulohta
-
200 gmaustamatonta kevyttä tuorejuustoa
-
2 tlsitruunamehua
-
200 gkevyttä kermaviiliä
-
½ dltuoretta tilliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Valmistusohje
1.
Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2.
Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3.
Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g