Ainekset
-
400 gpalsternakkaa
-
200 gjauhoista perunaa
-
2omenaa
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
8 dlvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
½ tlsuolaa
- Koristeeksi
-
5 rklauringonkukan siemeniä
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele palsternakat, perunat ja omenat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
2. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kattilaan kasvikset ja kääntele hetken.
3. Lisää vesi ja murskattu kasvisliemikuutio. Keitä, kunnes kasvikset ovat täysin kypsiä. Soseuta keitto tasaiseksi. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä. Tarkista maku ja mausta suolalla.
4. Paahda keiton pinnalle koristeeksi auringonkukansiemeniä: laita siemenet kuivaan paistinpannuun ja kuumenna muutama minuutti koko ajan sekoitellen.
Vinkki
- Tutustu myös Sydänmerkin muihin herkullisiin kasviskeitto-resepteihin! Löydät ne täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Palsternakka-omenakeitto
Aromikas palsternakka-omenakeitto sopii erityisen hyvin syksyn ruokapöytään.
Aromikas palsternakka-omenakeitto sopii erityisen hyvin syksyn ruokapöytään.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gpalsternakkaa
-
200 gjauhoista perunaa
-
2omenaa
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
8 dlvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
½ tlsuolaa
- Koristeeksi
-
5 rklauringonkukan siemeniä
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele palsternakat, perunat ja omenat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
2. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kattilaan kasvikset ja kääntele hetken.
3. Lisää vesi ja murskattu kasvisliemikuutio. Keitä, kunnes kasvikset ovat täysin kypsiä. Soseuta keitto tasaiseksi. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä. Tarkista maku ja mausta suolalla.
4. Paahda keiton pinnalle koristeeksi auringonkukansiemeniä: laita siemenet kuivaan paistinpannuun ja kuumenna muutama minuutti koko ajan sekoitellen.
Vinkki
- Tutustu myös Sydänmerkin muihin herkullisiin kasviskeitto-resepteihin! Löydät ne täältä.
Valmistusohje
1.
Kuori ja paloittele palsternakat, perunat ja omenat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
2.
Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kattilaan kasvikset ja kääntele hetken.
3.
Lisää vesi ja murskattu kasvisliemikuutio. Keitä, kunnes kasvikset ovat täysin kypsiä. Soseuta keitto tasaiseksi. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä. Tarkista maku ja mausta suolalla.
4.
Paahda keiton pinnalle koristeeksi auringonkukansiemeniä: laita siemenet kuivaan paistinpannuun ja kuumenna muutama minuutti koko ajan sekoitellen.
Vinkki
- Tutustu myös Sydänmerkin muihin herkullisiin kasviskeitto-resepteihin! Löydät ne täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.5 g