 
                  Ainekset
- 
                    ½ lmanteli- tai kaurajuomaa
- 
                    2 dlohrahiutaleita
- 
                    1omena
- 
                    ¼ tlsuolaa
- 
                     
                    kanelia
Valmistusohje
                    1. Kiehauta mantelimaito ja lisää hiutaleet puuhaarukalla sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
                  
                                                                                  
                    2. Lisää raastettu omena ja hauduta vielä muutama minuutti.
                  
                                                                                  
                    3. Mausta suolalla ja halutessasi kanelilla.
                  
                                                            Vinkki
- Puuro maistuu sekä kuumana että kylmänä.
- Voit halutessasi lisätä puuron päälle lusikallisen paksua jogurttia ja hieman juoksevaa hunajaa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                50 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                1 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                8 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.3 g
              
            
                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          
                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo),
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          Omena-ohrapuuro
Vaihtelua aamupuuroon tuovat pehmeän makuinen kasvijuoma, vaikkapa mantelisena tai kaurapohjaisena, sekä omena ja kaneli.
Vaihtelua aamupuuroon tuovat pehmeän makuinen kasvijuoma, vaikkapa mantelisena tai kaurapohjaisena, sekä omena ja kaneli.
Kuva: Sydänmerkki/ Ulla-Maija Hänninen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    ½ lmanteli- tai kaurajuomaa
- 
                    2 dlohrahiutaleita
- 
                    1omena
- 
                    ¼ tlsuolaa
- 
                     
                    kanelia
Valmistusohje
                    1. Kiehauta mantelimaito ja lisää hiutaleet puuhaarukalla sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
                  
                                                                                  
                    2. Lisää raastettu omena ja hauduta vielä muutama minuutti.
                  
                                                                                  
                    3. Mausta suolalla ja halutessasi kanelilla.
                  
                                                            Vinkki
- Puuro maistuu sekä kuumana että kylmänä.
- Voit halutessasi lisätä puuron päälle lusikallisen paksua jogurttia ja hieman juoksevaa hunajaa.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Kiehauta mantelimaito ja lisää hiutaleet puuhaarukalla sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
              
                2. 
                                                              Lisää raastettu omena ja hauduta vielä muutama minuutti.
              
                3. 
                                                          Mausta suolalla ja halutessasi kanelilla.
              Vinkki
- Puuro maistuu sekä kuumana että kylmänä.
- Voit halutessasi lisätä puuron päälle lusikallisen paksua jogurttia ja hieman juoksevaa hunajaa.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                50 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                1 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                0.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                8 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                2 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                1 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.3 g
              
             
   
            
                   
            
                  