
Ainekset
-
4persikkaa
-
1 dlappelsiinimehua
-
4 rklfariinisokeria
-
1 tlkanelia
- Jogurttikastike
-
2 dlrasvatonta maustamatonta jogurttia
-
½ dlappelsiinimehua
-
1 rklvaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Puolita persikat ja poista kivet. Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli.
2. Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiinimehuseos persikoiden pinnalle. Peitä astia muovikelmulla. Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
3. Sekoita kastikkeen ainekset ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
4. Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli. Tarjoa lisukkeena jogurttikastiketta ja marinointilientä.
Vinkki
Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Marinoidut persikat jogurttikastikkeella
Mausteisessa appelsiinimehussa marinoidut grillatut persikat tarjoillaan raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Mausteisessa appelsiinimehussa marinoidut grillatut persikat tarjoillaan raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4persikkaa
-
1 dlappelsiinimehua
-
4 rklfariinisokeria
-
1 tlkanelia
- Jogurttikastike
-
2 dlrasvatonta maustamatonta jogurttia
-
½ dlappelsiinimehua
-
1 rklvaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Puolita persikat ja poista kivet. Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli.
2. Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiinimehuseos persikoiden pinnalle. Peitä astia muovikelmulla. Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
3. Sekoita kastikkeen ainekset ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
4. Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli. Tarjoa lisukkeena jogurttikastiketta ja marinointilientä.
Vinkki
Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.
Valmistusohje
1.
Puolita persikat ja poista kivet. Sekoita appelsiinimehu, fariinisokeri ja kaneli.
2.
Nosta persikat halkaistu pinta ylöspäin laakeaan astiaan. Kaada appelsiinimehuseos persikoiden pinnalle. Peitä astia muovikelmulla. Anna persikoiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
3.
Sekoita kastikkeen ainekset ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
4.
Grillaa persikoita noin 175 asteessa suoralla lämmöllä noin neljä minuuttia per puoli. Tarjoa lisukkeena jogurttikastiketta ja marinointilientä.
Vinkki
Voit ripotella annosten päälle halutessasi granolaa tai mysliä tuomaan annokselle rapsakkuutta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
62 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Yhteistyössä
