Ainekset
-
400 gporsaanlihaa
-
2isoa sipulia
-
2valkosipulinkynttä
-
200 gporkkanaa
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 tlk (175 g)mandariinia säilykkeenä
-
7 dlvettä
-
1 rklsitruunan mehua
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton
Gluteeniton,
Maidoton
Mandariinipossu
Raikas mandariini sopii hyvin possunlihan mausteeksi. Hauduta herkullinen pata liedellä tai uunissa.
Raikas mandariini sopii hyvin possunlihan mausteeksi. Hauduta herkullinen pata liedellä tai uunissa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gporsaanlihaa
-
2isoa sipulia
-
2valkosipulinkynttä
-
200 gporkkanaa
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 tlk (175 g)mandariinia säilykkeenä
-
7 dlvettä
-
1 rklsitruunan mehua
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Valmistusohje
1.
Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2.
Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g