Ainekset
-
400 gvähärasvaista porsaanlihaa (rasvaa max 10 %)
-
2isoa sipulia
-
2valkosipulinkynttä
-
200 gporkkanaa
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
175-200 gmandariinia (tuore tai säilyke)
-
7 dlvettä
-
1 rklsitruunan mehua
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha tarvittaessa. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Jos käytät tuoreita mandariineja, kuori hedelmät ja erottele viipaleet. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton
Gluteeniton,
Maidoton
Mandariinipossu
Raikas mandariini sopii hyvin porsaanlihan mausteeksi. Hauduta aurinkoinen pata liedellä tai uunissa.
Raikas mandariini sopii hyvin porsaanlihan mausteeksi. Hauduta aurinkoinen pata liedellä tai uunissa.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gvähärasvaista porsaanlihaa (rasvaa max 10 %)
-
2isoa sipulia
-
2valkosipulinkynttä
-
200 gporkkanaa
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
175-200 gmandariinia (tuore tai säilyke)
-
7 dlvettä
-
1 rklsitruunan mehua
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha tarvittaessa. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Jos käytät tuoreita mandariineja, kuori hedelmät ja erottele viipaleet. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Valmistusohje
1.
Suikaloi liha tarvittaessa. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2.
Jos käytät tuoreita mandariineja, kuori hedelmät ja erottele viipaleet. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g