Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

400 g
porsaanlihaa
2
isoa sipulia
2
valkosipulinkynttä
200 g
porkkanaa
1 rkl
öljyä tai pullomargariinia
1 tlk (175 g)
mandariinia säilykkeenä
7 dl
vettä
1 rkl
sitruunan mehua
1 ½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
G Gluteeniton
M Maidoton
Helppo

Mandariinipossu

Raikas mandariini sopii hyvin possunlihan mausteeksi. Hauduta herkullinen pata liedellä tai uunissa.

Raikas mandariini sopii hyvin possunlihan mausteeksi. Hauduta herkullinen pata liedellä tai uunissa.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
400 g
porsaanlihaa
2
isoa sipulia
2
valkosipulinkynttä
200 g
porkkanaa
1 rkl
öljyä tai pullomargariinia
1 tlk (175 g)
mandariinia säilykkeenä
7 dl
vettä
1 rkl
sitruunan mehua
1 ½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1.
Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2.
Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Vinkki

  • Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
  • Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g