Ainekset
-
400 gkirjolohta fileenä
-
1sipuli
-
200 gporkkanaa
-
50 gjuuriselleriä
-
200 gfenkolia
-
2 rklöljyä
-
2kalaliemikuutiota
-
1 lvettä
-
1valkosipulinkynsi
-
½ dltomaattipyreetä
-
200 ghapankaalia
-
1 dltuoretta tilliä
-
1suolakurkku
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
100 gkaurafraichea tai ranskankermaa
Valmistusohje
ja hapankaali. Keitä noin 10 minuuttia.
Vinkki
Jos kaupastasi ei löydy kaurapohjaista fraichea (esim. Yosa tai Oatly), voit käyttää maitopohjaista vaihtoehtoa, esimerkiksi ruokarahkaa, turkkilaista jogurttia tai tavallista ranskankermaa.
Ravintosisältö
/ 100 gKirjolohiseljanka
Kirjolohiseljanka on venäläistyylinen keitto herkku, joka maku viimeistellään ranskankermalla - maito- tai kasvipohjaisella, makusi mukaan. Seljankan suolakurkku ja hapankaali tuovat vaihtelua perinteiseen kalakeittoon.
Kirjolohiseljanka on venäläistyylinen keitto herkku, joka maku viimeistellään ranskankermalla - maito- tai kasvipohjaisella, makusi mukaan. Seljankan suolakurkku ja hapankaali tuovat vaihtelua perinteiseen kalakeittoon.
Ainekset
Ainekset
-
400 gkirjolohta fileenä
-
1sipuli
-
200 gporkkanaa
-
50 gjuuriselleriä
-
200 gfenkolia
-
2 rklöljyä
-
2kalaliemikuutiota
-
1 lvettä
-
1valkosipulinkynsi
-
½ dltomaattipyreetä
-
200 ghapankaalia
-
1 dltuoretta tilliä
-
1suolakurkku
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
100 gkaurafraichea tai ranskankermaa
Valmistusohje
ja hapankaali. Keitä noin 10 minuuttia.
Vinkki
Jos kaupastasi ei löydy kaurapohjaista fraichea (esim. Yosa tai Oatly), voit käyttää maitopohjaista vaihtoehtoa, esimerkiksi ruokarahkaa, turkkilaista jogurttia tai tavallista ranskankermaa.
Valmistusohje
ja hapankaali. Keitä noin 10 minuuttia.
Vinkki
Jos kaupastasi ei löydy kaurapohjaista fraichea (esim. Yosa tai Oatly), voit käyttää maitopohjaista vaihtoehtoa, esimerkiksi ruokarahkaa, turkkilaista jogurttia tai tavallista ranskankermaa.