Ainekset
-
½ lsieniä, esim. kanttarelli, suppilovahvero
-
1sipuli
-
3valkosipulinkynttä
-
350 gkesäkurpitsaa tai paprikaa
-
3 rklöljyä
-
500 gperunagnoccheja
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
50 gsinihomejuustoa
- Viimeistelyyn
-
kourallinenrukolaa
Valmistusohje
1. Pilko sienet suurehkoiksi paloiksi. Hienonna sipulit ja paloittele kesäkurpitsa tai paprika.
2. Paista sieniä, kunnes neste haihtuu. Lisää öljy ja sipulit, kuullota pari minuuttia.
3. Lisää pannulle kesäkurpitsat tai paprikat ja gnocchit. Jatka paistamista sekoitellen noin 7-8 minuuttia eli kunnes gnocchit ovat saaneet hieman väriä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Murustele sinihomejuusto pannulle ja viimeistele rucolalla.
Vinkki
Vegaaniversiossa korvaa sinihomejuusto vastaavalla kasvipohjaisella tuotteella. Tarkista myös, että käyttämäsi gnocchit eivät sisällä kananmunaa tai maitotuotteita.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
115 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.8 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Sieni-gnocchipannu
Perunasta tehdyt gnocchit ovat Italian ruokalahja muulle maailmalle. Sienten ja muiden kasvisten kanssa gnoccheista valmistuu herkullinen pannu tuossa tuokiossa
Perunasta tehdyt gnocchit ovat Italian ruokalahja muulle maailmalle. Sienten ja muiden kasvisten kanssa gnoccheista valmistuu herkullinen pannu tuossa tuokiossa
Kuva: Sydänmerkki / Hanna Hurtta
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
½ lsieniä, esim. kanttarelli, suppilovahvero
-
1sipuli
-
3valkosipulinkynttä
-
350 gkesäkurpitsaa tai paprikaa
-
3 rklöljyä
-
500 gperunagnoccheja
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
50 gsinihomejuustoa
- Viimeistelyyn
-
kourallinenrukolaa
Valmistusohje
1. Pilko sienet suurehkoiksi paloiksi. Hienonna sipulit ja paloittele kesäkurpitsa tai paprika.
2. Paista sieniä, kunnes neste haihtuu. Lisää öljy ja sipulit, kuullota pari minuuttia.
3. Lisää pannulle kesäkurpitsat tai paprikat ja gnocchit. Jatka paistamista sekoitellen noin 7-8 minuuttia eli kunnes gnocchit ovat saaneet hieman väriä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Murustele sinihomejuusto pannulle ja viimeistele rucolalla.
Vinkki
Vegaaniversiossa korvaa sinihomejuusto vastaavalla kasvipohjaisella tuotteella. Tarkista myös, että käyttämäsi gnocchit eivät sisällä kananmunaa tai maitotuotteita.
Valmistusohje
1.
Pilko sienet suurehkoiksi paloiksi. Hienonna sipulit ja paloittele kesäkurpitsa tai paprika.
2.
Paista sieniä, kunnes neste haihtuu. Lisää öljy ja sipulit, kuullota pari minuuttia.
3.
Lisää pannulle kesäkurpitsat tai paprikat ja gnocchit. Jatka paistamista sekoitellen noin 7-8 minuuttia eli kunnes gnocchit ovat saaneet hieman väriä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4.
Murustele sinihomejuusto pannulle ja viimeistele rucolalla.
Vinkki
Vegaaniversiossa korvaa sinihomejuusto vastaavalla kasvipohjaisella tuotteella. Tarkista myös, että käyttämäsi gnocchit eivät sisällä kananmunaa tai maitotuotteita.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
115 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.8 g
Yhteistyössä