![Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/recipes/cashew_kaaliwokki_ElinaHimanen.jpg?w=1200&h=1200&q=65&auto=format&fit=crop&dm=1717150534&s=c0ba25a7eb57a3b7696afac4b3e8e5f7)
Ainekset
-
900 gvarhaiskaalia tai kiinankaalia
-
1paprika
-
1sipuli
-
4valkosipulin kynttä
-
2chiliä
-
1 rklseesamiöljyä
-
3 rklvähäsuolaista soijakastiketta
-
70 gcashew-pähkinöitä
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali, paprika ja sipuli. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Wokkaa vihannessuikaleita seesamiöljyssä pari minuuttia - nopea kypsennys riittää, jotta kasvikset ovat sopivan napakoita. Mausta soijakastikkeella ja ripottele päälle cashew-pähkinät.
Vinkki
- Paahda pähkinöitä halutessasi kuivalla pannulla ennen kasvisten wokkaamista.
- Kokeile myös broileriwok, possuwok tai kalawok-ohjetta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.6 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Cashew-kaaliwokki
Cashew-pähkinöiden maustama kasviswokki on mainio lisuke lihalle tai kalalle. Wokatut vihannekset maistuvat myös lämpimänä salaattina.
Cashew-pähkinöiden maustama kasviswokki on mainio lisuke lihalle tai kalalle. Wokatut vihannekset maistuvat myös lämpimänä salaattina.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
900 gvarhaiskaalia tai kiinankaalia
-
1paprika
-
1sipuli
-
4valkosipulin kynttä
-
2chiliä
-
1 rklseesamiöljyä
-
3 rklvähäsuolaista soijakastiketta
-
70 gcashew-pähkinöitä
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali, paprika ja sipuli. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Wokkaa vihannessuikaleita seesamiöljyssä pari minuuttia - nopea kypsennys riittää, jotta kasvikset ovat sopivan napakoita. Mausta soijakastikkeella ja ripottele päälle cashew-pähkinät.
Vinkki
- Paahda pähkinöitä halutessasi kuivalla pannulla ennen kasvisten wokkaamista.
- Kokeile myös broileriwok, possuwok tai kalawok-ohjetta.
Valmistusohje
1.
Suikaloi kaali, paprika ja sipuli. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2.
Wokkaa vihannessuikaleita seesamiöljyssä pari minuuttia - nopea kypsennys riittää, jotta kasvikset ovat sopivan napakoita. Mausta soijakastikkeella ja ripottele päälle cashew-pähkinät.
Vinkki
- Paahda pähkinöitä halutessasi kuivalla pannulla ennen kasvisten wokkaamista.
- Kokeile myös broileriwok, possuwok tai kalawok-ohjetta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.6 g