Ainekset
-
180 gisoja katkarapuja (pakaste)
-
1 (300 g)verigreippi
-
3 (300 g)kiiviä
-
1 (180 g)avokado
-
1 (100 g)makea sipuli
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
½ -1tuore mieto chili
-
ripaussuolaa
Valmistusohje
1. Sulata ja valuta katkaravut. Siirrä ne kulhoon. Kuori ja leikkaa verigreipit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuutioi lohkot. Purista kalvoista mehu ja kaada myös leikkulaudalle kertynyt mehu kulhoon.
2. Kuori kiivit ja kuutioi ne. Halkaise avokado puoliksi, poista kivi ja kuutioi avokado. Hienonna sipuli, korianteri ja chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja anna salaatin maustua jääkaapissa ½ tuntia.
Vinkki
- Makea sipuli on lempeän makuinen ja suurikokoinen sipuli, joka sopii erityisen hyvin raakana syötäväksi.
- Katso muita meksikolaisia herkkuja: enchiladat, nachot ja guacamole
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
63 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Kiivi-katkarapusalaatti
Hedelmäinen kiivi-katkarapusalaatti on saanut inspiraationsa meksikolaisesta katkarapu-cocktailista. Tässä ohjeessa tomaatti on korvattu kiivillä. Tarjoa kiivi-katkarapusalaattia alkupalana tai paistetun kalan lisukkeena.
Hedelmäinen kiivi-katkarapusalaatti on saanut inspiraationsa meksikolaisesta katkarapu-cocktailista. Tässä ohjeessa tomaatti on korvattu kiivillä. Tarjoa kiivi-katkarapusalaattia alkupalana tai paistetun kalan lisukkeena.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
180 gisoja katkarapuja (pakaste)
-
1 (300 g)verigreippi
-
3 (300 g)kiiviä
-
1 (180 g)avokado
-
1 (100 g)makea sipuli
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
½ -1tuore mieto chili
-
ripaussuolaa
Valmistusohje
1. Sulata ja valuta katkaravut. Siirrä ne kulhoon. Kuori ja leikkaa verigreipit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuutioi lohkot. Purista kalvoista mehu ja kaada myös leikkulaudalle kertynyt mehu kulhoon.
2. Kuori kiivit ja kuutioi ne. Halkaise avokado puoliksi, poista kivi ja kuutioi avokado. Hienonna sipuli, korianteri ja chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja anna salaatin maustua jääkaapissa ½ tuntia.
Vinkki
- Makea sipuli on lempeän makuinen ja suurikokoinen sipuli, joka sopii erityisen hyvin raakana syötäväksi.
- Katso muita meksikolaisia herkkuja: enchiladat, nachot ja guacamole
Valmistusohje
1.
Sulata ja valuta katkaravut. Siirrä ne kulhoon. Kuori ja leikkaa verigreipit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuutioi lohkot. Purista kalvoista mehu ja kaada myös leikkulaudalle kertynyt mehu kulhoon.
2.
Kuori kiivit ja kuutioi ne. Halkaise avokado puoliksi, poista kivi ja kuutioi avokado. Hienonna sipuli, korianteri ja chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja anna salaatin maustua jääkaapissa ½ tuntia.
Vinkki
- Makea sipuli on lempeän makuinen ja suurikokoinen sipuli, joka sopii erityisen hyvin raakana syötäväksi.
- Katso muita meksikolaisia herkkuja: enchiladat, nachot ja guacamole
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
63 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.2 g