Ainekset
-
2avokadoa
-
3 rklsitruunan tai limen mehua
-
1tomaatti
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
½chili
-
2 dltuoretta korianteria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Halkaise avocadot. Poista siemenet ja koverra hedelmäliha lusikalla. Hienonna avokadon hedelmäliha haarukalla. Mausta sitruunanmehulla.
2. Kuutioi tomaatti, sipulit ja chili hienoksi. Silppua myös korianteri. Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua jääkaapissa.
Vinkki
- Tulisemman guacamolen ystävä voi tuplata chilin määrän.
- Tarjoa tahnaa Lohichevichen tai Siikachevichen kanssa. Myös kalatacoihin se sopii erinomaisesti, puhumattakaan kuvan itsetehdyistä nachoista.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Guacamole
Meksikolainen avokadotahna sopii lempeänmakuiseksi kastikkeeksi niin dippailuun kuin lihan ja kalan kaveriksi.
Meksikolainen avokadotahna sopii lempeänmakuiseksi kastikkeeksi niin dippailuun kuin lihan ja kalan kaveriksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2avokadoa
-
3 rklsitruunan tai limen mehua
-
1tomaatti
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
½chili
-
2 dltuoretta korianteria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Halkaise avocadot. Poista siemenet ja koverra hedelmäliha lusikalla. Hienonna avokadon hedelmäliha haarukalla. Mausta sitruunanmehulla.
2. Kuutioi tomaatti, sipulit ja chili hienoksi. Silppua myös korianteri. Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua jääkaapissa.
Vinkki
- Tulisemman guacamolen ystävä voi tuplata chilin määrän.
- Tarjoa tahnaa Lohichevichen tai Siikachevichen kanssa. Myös kalatacoihin se sopii erinomaisesti, puhumattakaan kuvan itsetehdyistä nachoista.
Valmistusohje
1.
Halkaise avocadot. Poista siemenet ja koverra hedelmäliha lusikalla. Hienonna avokadon hedelmäliha haarukalla. Mausta sitruunanmehulla.
2.
Kuutioi tomaatti, sipulit ja chili hienoksi. Silppua myös korianteri. Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua jääkaapissa.
Vinkki
- Tulisemman guacamolen ystävä voi tuplata chilin määrän.
- Tarjoa tahnaa Lohichevichen tai Siikachevichen kanssa. Myös kalatacoihin se sopii erinomaisesti, puhumattakaan kuvan itsetehdyistä nachoista.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.4 g